@nananottt

daisy

Ask @nananottt

Sort by:

LatestTop

Are you really gonna tell me that you're better now ? .. Ain't it funny how we swore we couldn't live without each other ? .. Now you got another , got it figured out .. Well .. I'm happy for you ..

askfm sekarang tengah prob ke? Why public question banyak masuk personal

Related users

I told my bf to call me sayang in full spell, not syg , ayang , turn off guys , sumpah 😂 , Lucky me , he followed me ❤️

Good for you! ni u send memang personal ke?

You know that you're lonely when, you don't have anyone for you to talk too. Even for the simplest topic.

Sedih. Tapi nak buat macam mana bukan semua orang suka berkawan dengan kita. Fasa berbeza. Lama kelamaan dari bestie pun bertukar kepada kenalan biasa.hm...

Hujan u tidur sedap ni

Semua kerja baru selesai baru nak merasa hujan sambil baring hujan dah berhenti ahahaha

Mak sendiri buat kita sakit hati and malukan kita depan orang so many time. Hati aku bukan batu.

Been there. Bila ada waktu santai dengan our mom slowly ckp yg kita tak berapa berkenan bila mak kita itu ini. Normal mak2 akan ehh tapi dsb but trust me nanti slowly your mom xbuat dh.Now my mom sebut yg baik2 je. Sampaikan jiran sedara semua anggap kita terlebih baik & rajin padahal 2x5 je dgn anak dorang 😂

+ 2 💬 messages

read all

For guy, lets say you're not good looking, tapi ada perempuan yang good looking minat kat korang, korang akan percaya tak perempuan tu minat korang dengan ikhlas dan tanpa alasan lain.

Percaya je sebab perempuan tak macam lelaki. Banyak je yg tak tengok rupa Tak caye tengok single inferno s2. Mostly lelaki pilih perempuan paling cantik. Yg perempuan tak pilih pun lelaki paling kacak.
Liked by: Sis R.A

So vape je la kot. Try try luh. Biasa beli mana?

Taman area rumah ada kedai vape kalau nak try haha tapi takyah lah eh takut addicted. Kesihatan diri dan duit terganggu nanti

How to boost confident? I tak suka bercakap tak pakai mask nanti i gagap. How to deal with it?

Kena practice. Kalau nak cakap dengan orang cakap slow2 . Tempo, bukan suara yg slow. Takperlu rushing and jangan dok emm haaa aaaa . Taktau nak jawab apa diam dulu baru jawab santai. Kena banyakkan cakap/practice nanti lama2 ok.

What will u do if korg tak suka someone ni tapi dia keep insisting? Nk tolak secara kasar rasa serba salah sbb b4 xberapa baik relationship

Dia dah approach kita pun dah tolak secara baik. Kalau tak selesa but dia still insist takpayah layan. Jawab pertanyaan dia berkaitan kerja/study saja. Bab perasaan/borak2 santai takyah layan takut kita terbagi harapan

aku nak apps yang boleh chat dgn stranger anytime, dulu ada omegle chat. sekarang? i want fast reply too, guna tinder premium pun lambat betul. so suggest apps yang i can use and get reply instantly

Sorry tanya tak penat ke chat stranger and kena explain/intro brulang kali? Why not cari je stranger buat kawan and chat stranger tu direct bila bosan/tgh happy atau sedih. Biasanya stranger yg dah jadi kawan ni fast reply.

+ 1 💬 message

read all

sebagai lelaki Kenapa cepat jatuh hati dan cepat juga moveon mcm tiada apa2

Lelaki cepat jatuh cinta pada rupa. Baru tengok few minutes terus suka. Jumpa perempuan yg lagi lawa suka yg lain pulak. Tak konsisten. Semua benda nak suka takda pendirian. Sorry

+ 1 💬 message

read all

Sesakit mana rasanya mencintai tanpa memiliki?boleh tandingi tak rasa sakit kuku jari kaki dicabut lepas habis ubat bius....

Luka area jari pun ngilu apatah lagi kuku jari cabut takleh bayang sakit dia

i turn 26 this year. tp still jobless. unlike kwn² same uni semua dh ade kerjaye sendiri & cari aset² utk future. while me ? .. can anyone can help me to get a job or recommend? area kl. idk what is my talent.. :(

course apa?

Yang lahir bulan Januari; apa perasaan?

12 January here 😂 my fam jenis tak celebrate sangat bab birthday whatsoever ni so yeah rasa nothing. Kalau ada alhamdullillah kalau takda takpa turn kita pulak bagi gift kat mak kita

girls. korang selalu cuci brush foundation waktu bila? setiap minggu atau setiap bulan atau apa?

Saya biasanya bila ada event/raya baru pakai fd. Saya suggest prepare brush lebih. If u pakai tiap hari nak cuci everyday macam leceh. Maybe boleh cuci twice a week. So bila yg satu cuci ada spare yg clean

Selalu terbayang nk ada bestie .. yg selalu ada dgn kite ... Study sama2 .. pegi jln sama2 ...buat hal sama2 ...ada minat yg sama ... Ada hobi yg sama ...tapi tulh hanya noleh berangan kn ... Sape lh nak kawan dgn kite nih ...hahha lonely ..

Masa study adalah geng nk pi sana sini bila dah grad semua orang buat haluan masing2. Yg rapat pun boleh jadi stranger. Meh la kita gossip2 ahahaha

+ 5 💬 messages

read all

Pernah kena block kat whatsapp/ig? Why?

Pernah. Taktau kenapa kena block 😂 Tapi takpelah dia block pun saya masih sayang sebab dia pernah jadi kawan yg baik, yg memahami, fun and vibe sama. Bila tau kawan lain tak kena block rasa terkilan juga but that's okay mungkin ada kesalahan kita yg kita tak sedar. Idc dia nk delete/block brp kali yg pasti saya tetap sayang dia sebab semua org boleh jadi baik tapi tak semua boleh jadi good listener 👍

+ 1 💬 message

read all

Takde soalan. Just nak offer listening ear bagi sesiapa yg nak borak :)

Hi nak share satu penyesalan yg tiada kesudahan. Ingatkan orang yg nampak diam ni sekadar masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Tapi rupanya diam ada makna. Sakit bila orang yg kita percaya sanggup buat kita macamni. Tak sangka. Naluri kuat rasa dia bukan yg kita disangkakan tapi nafi sbb takkanlah dia nak buat macam tu. End up apa apa yg pernah kita nafikan jadi. Rasa dah tak wujud manusia yg betul2 ikhlas. Kalau boleh putar masa taknak share satu info pun so orang takboleh attack kita. Tapi nasi dah jadi bubur.

+ 3 💬 messages

read all

please be happy. please take care of your appearance. this world is cruel. apprearance is definitely everything. be slim, be tight, be strong. don't be a fat person. you will feel insecure everyday. love ya! kiss x

Ok start esok nak exercise

Sy keliru la. Sy ni suka laki ke pompuan. Sbb kalau ada tomboy handsome. Sy jatuh hati ngan dia. Tpi sy perempuan pula. Aik

Maybe cuma suka appearance yg macamtu. Kalau perempuan biasa jadi tomboy and nampak manly rasanya perempuan lain pun suka tengok juga. So I think awk cuma suka sebab dia nampak macam badboy kot

dia mcm ni, ada satu office mate ni, perasan lah time lalu depan dia mesti mata dia gerak kat aku. aku jarang jarang ada kat office skrg. astu kan.... baru baru ni, ada terjumpa nombor dia. try save. guess what, .... status dia naik. tu je lah cerita

Weh rasanya dia memang dah aim lamaa ahahah try chat dia

Hi korang, aku ada soalan. Ada sorg lelaki ni dah ada gf tau, tapi dia asik pandang2 aku. Normal ke? Aku overthinking ke ea

Normal. Mungkin awak cute

Wanna ask,just now kol 3 pagi i got a call from my kawan perempuan randomly dia cakap "dia minat kat i" then dia end call.bila turun tempat lepak dia mengelak nak pandang,srsly weird? Wth is that

Haha kot ye pun suka janganlah sampai nak menggangu masa tidur orang lain haha tapi tabiklah kat perempuan tu terlebih berani

Chat setiap hari update routine, sleepcall setiap malam - tapi tak rasa apa apa suka ke sayang ke atau tercatch feeling walaupun sikit . Ada ke orang macam ni?

Ada. Sekadar untuk melepas bosan semata

How to kahwin cepat and buat majlis yang simple but nice tapi sebab engko anak last kahwin, orang expect kena buat meriah2 aduiii

Ikut kemampuannn ..samalah.. kita bukan anak last tapi dituntut buat majlis grand. Iyakan saja tapi majlis buat semampunya saja kalau benda dah jadi nanti orang takdanya complain itu ini kasih sayang tetap sama walau majlis tak grand huhu

+ 1 💬 message

read all

Next

Language: English