NNBO ツ
Latest answers

Who is the biggest gossiper you know?

HATERS OF EXO STANS. LOL

View more

Happy New Year Bo sayanggg :* Semoga persahabatan kita kekal hingga jannah :) Do strive for all A's for SPM :3

Jieah

Awwwww so sweeet <3 Amin~

View more

What worries you the most?

Nak sekolah next year. Nak SPM. Nak lupekan Exo. Hm.

View more

How many times a day do you look at yourself in the mirror?

So many laaah, :)

View more

sape bkp yg kau hormat ?

Hm semua bkp kot, tapi myb sesetengah tu tak lah, sorry :)

View more

What are your plans for tonight?

Takde plan pape, just harap malam ni Wifi still laju macam semalam :)

View more

Do you have a Christmas tree? Post a picture.

Haha ni EXO yang punya. LOL

View more

Which gives you the most pleasure - giving presents or receiving them?

Giving presents :)

View more

Where do you think Santa Claus is from?

Korea? LOL

View more

teruk nau perumpamaan kau. rasa nak sepak lelaju sebab seronok baca . hahaha

Fil.

HAHAHA :)

View more

bagaimana sifat mulia Fil dapat menyumbang ke arah pembangunan negara Malaysia? (65 markah)

Fil.

Alamak fil, aku tak cukup ke-kreatif-an lah untuk jawab soalan ni :b Tapi satu je aku boleh jawab, ketiadaan filzaty mampu membuatkan Malaysia bagai padang jarak padang terkukur. Ke-awesome-an diri fil dan pemikiran di luar kotaknya membuatkan dialah menjadi pencetus ummah masa kini. HAHAHA

View more

cmne cara nak hilangkan malu ?

Be confidence and buat bodoh je. Haha.

View more

What does the life you want to live look like?

Kehidupan macam dalam drama koreaaa. LOL XD

View more

What do you think will be the most popular electronic gadget given as a gift this year?

IPhone 5 :)

View more

Best Deskmate?!!!!!

Kalau masa kat Pasir Salak dulu untuk dua tahun, wawa razak, udyn :) Kat Tgb pulak, didi, huda, fil, syadiyaaaaaaaaah :) Alhamdulillah, deskmate aku always the best deskmate ever, deskmate yg sentiasa boleh berkongsi suka duka bersama. LOL

View more

What gift would you like to receive on the upcoming holidays?

Moneeeeeey ♥

View more

desc me :3

A I N (:

Ain. Budak bilik sebelah. Ex Muaaaar. Pandai gile main netball. Dia ni baik orangnye *kadang-kadang* HAHA Just kidding. Suka bergurau senda dengan dia ni. Cool. Best ah dia ni. Dia budak kelas 6. Cb. Hihi tgh takde idea ni. Hoho. Tu je la kot. Papepon ain ni besst kawan dgn dia.

View more

Who in your life do you wish you’d met sooner?

My bias. Lol.

View more

Would you date yourself if you were someone else?

Hm let me think first hehe :D

View more

Kau pasti aku Wawa?! Hikhikhok. Kau tak rasa org lain ke?

Entahlah. Myb siti? Arghh, stop buat aku tertanye tanye. Hehe :)

View more

Satu - satunya gambar yang tak boleh edit dan korang takkan nampak handsome/cantik ialah Gambar ic kan kan kan?? hahaha xP Ask/Boom me maybe babeh^^ ❤

♥Tαsyα Syα Yα ♥

Yup, tepat sekali :3

View more

If you had to live the rest of your life in a movie which one would you pick?

Don't know. Sebab benda ni takkan pernah terjadi.

View more

Cehh, buat xknal pulak. Aku tahu lah weh

Pffft. Kau sape huh?

View more

Aku BMP.

sape BMP?

View more

Loading…

Ask @nanayeol:

About NNBO ツ:

Nadiah Othman. I'm crazy and I know it. Menerima segala jenis pertanyaan, but not too HARSH. LOL