Ask @naslinaaaa:

post a picture, naja πŸ˜‚

asl lvl 2 thn ni kuat sngt sniority????...

Kadang kadang seniority ni perlu untuk ajar "junior" apa itu hormat :-)

View more

papquotes

Kalau nak buat benda baik tu, ngajak la ye? Terimass πŸ˜‰

View more

pap

Kemaafan itu indah. Jangan letak ego kat atas. πŸ˜ƒ

View more

apa pencapaian terkini coc kau sekarang?

baru siap upgrade th7 semalam. baru masuk quadp clan balik. rasa nak keluar lagi sebab takde perempuan 😢

View more

asal tak nampak johorean pun

kau nak muka aku ada ala ala lego ke baru nak percaya? -_-

View more

siapa orang yang paling kuat typo yang kau tahu?

kak tina πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

ada keinginan nak jadi mpptk?

takut kena tarik kat padang mahsyar

View more

bagi jelah nasssss

nah amiklah tapi jangan jampi jampi sudah

View more

apa yang kau tak suka kat ask.fm ni?

anon. kadang anon tu bagus tapi kadang anon tu kurang sikit bagusnya. lagi tak suka dengan anon yang buat aku curious gila. pastu like takleh undo. haa berjaga jagalah

View more

bosanlah aku nas

nak dengar cerita? ada kawan aku ni, dia terkandas kat airport lepastu marah aku bila aku cakap aku kesiankan dia. dua minggu kot. nak hidup macam mana dia? makan? duit dekat tangan tak sampai rm3. tak nak bagitahu family. dia kata kalau aku tolong dia, dia takkan maafkan aku. so aku mintak tolong someone adult yang aku tahu kat sini. belum gaji tapi apartmentnya boleh tumpang malangnya takde kereta nak fetch kawan aku tu. ahh entahla aku buntu. dia pun sumpah berlagak sado berlagak tak kesah gelak gelak bagai tapi buat ayat sedih sedih. ahh apa aku nak buat?!

View more

pap dgn roomate tahun ni 😊

Different room, different goals πŸ’ž

View more

jangan tunjuk kau lemah sangat depan orang lain

tapi aku tak kuat

View more

post lagi? hehe

jangan peduli apa orang lain nak kata. kalau awak yakin jalan yang awak tuju tu betul, teruskan je. πŸ˜…

View more

selamat hari raya kak nas 😊

Terima kasih πŸ‘»

View more

Smile bruhh πŸ˜ƒ

terima kasih πŸ˜ƒ

View more

tips untuk berubah?

Melazimi taubat, Jaga solat 5waktu, Kawan dengan orang yang baik dan tinggalkan kawan yang membawa ke arah keburukan, Hukum diri sendiri bila buat dosa, Baca quran zikir doa dan selawat. In shaa Allah.

View more

How to stay humble?

Pandang seseorang itu lebih tinggi daripada diri sendiri. πŸ˜ƒ

View more

Pergi langkawi ye? Satu coklat

adeel
WEH GELOJOH HABIS QUOTA πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

What is your attitude to smoking?

Tutup mulut, pandang badi. Tapi kalau emerald yang smoking, itu lain cerita 😊

View more

Next
  • 346
    Posts
  • 327
    Likes

About naszxx:

aku bukan siapa siapa.