Ask @natashanazan:

Its february, and baru reply, i'm touched :(

Lol. At least aku reply kan....

View more

Happy 2017

Happy 2017!

View more

What do you miss?

Bae 💓

View more

What's your favorite perfume?

Viktor & Rolf

View more

Name your three biggest weaknesses!

1. Kuat merajuk
2.Kuat jelez.
3.Selalu perlukan perhatian extra dari abah mama dan bae :(

View more

Lepas depressed nangis kat tepi bucu katil atau talk to someone such bf / mom?

Kalau depressed biasanya aku elakkan dari bercakap dengan boifren atau sesiapa. Takut terlebih emosi. Tapi biasanya boifren jadi mangsa. Hmmm. Nasib baik dapat boifren penyabar dan penyayang. :')

View more

What is your favorite thing in your room?

My bed. 😘

View more

Pernah depressed tak? Tasha depressed selalu ?

Depressed? Ofcourse! Its a normal thing since everyone does. Tak selalu depressed but for me its good to be fragile at one point sebab it makes me realized that ive been in comfort zone for too long. :)

View more

Tasha , hmm how are you ?

Alhamdulillah. im good. And how are you? (I wish i know who u are)

View more

What would you do if you found a celebrity's phone?

Im gonna ring myself. 😝

View more

Tasha, selamat hari raya. Maaf zahir :)

Thank you. Selamat hari raya too.

View more

Tasha got the move ~~~

Apa ni tak faham lah.

View more

Tasha , lagu yang jadi favorite you apa? satu je

Pillowtalk 😍

View more

Now watch me bake, now watch eatinn ~~~ Now watch me bake bake , now watch me eatiinnnn ~~~

🙄🙄🙄

View more

You can't bake a cake? sedih ni sedih ni

Haah aku memang tak boleh bake sebab nanti nak hire kau jadi tukang masak aku.

View more

I want the moist one, cake tu ada macam salji salji putih tu kat atas, Tasha pandai buat kan?

Siapa yang fitnah aku pandai bake ni.

View more

Do some chocolate cake ! puhleasee

Lepas tu nak bagi siapa makan?

View more

Do some surprise , raya balik bawak bf satu ke

Lol. Zaman sekarang dah tak main boifren gefren dah. 👻

View more

Awak raya di mana nanti?

Tak surprise lah bagitahu sekarang

View more

If you and three friends were on a deserted island, who would be eaten first?

Bodoh apa ingat sedap ker makan daging kawan sendiri. Eh. #Takfahamsoalankbai

View more

Awak sebenarnya kan, engaged already ke? *confusing*

Penat lah orang asik tanya benda sama. Ingatkan kalau jawab dah orang tak tanya dah.

View more

Tapi tapi tapi, bila tengok muka awak saya dah sejuk.

Aku tak mudah untuk ditipu. Tak mudah.

View more

Thank god you jawab my question. Sini panas tacha

Yer ker habis tu apa lagi pindah lah Negara sejuk.

View more

Waiting a long time for the answer... Ada di Ausssie?

Saya ni sibuk dapat jawab soalan awak bersyukur lah saya ada juga masa. 😞 yup still in Aussie.

View more

Janji "ALL QUESTIONS WILL BE ANSWERED WITHIN 12 HOURS" :(

Jangan lah merajuk. Saya tak reti pujuk. Hmmm.

View more

Next
  • 630
    Posts
  • 117
    Likes

About Tacha Najan:

the main reasons I'm here just to break the secrets. ALL QUESTIONS WILL BE ANSWERED WITHIN 12 HOURS.

Melbourne

#tachalofayou