Ask @naurah_lalaa:

Ssh btul bila ssh nk brgaul ni apapun tkleh nk buat, nk bukak mulut brckp skit pun tk bleh haih.. paranoia smpai brkrg dlm rumh, nasib la ada few sibling yg fhm dgn situasi aku tlg aku klau tidk sape lgi la yg aku nk hrpkn.. nk hrp diri.. hmm pengecut nk mampos..

I used to be like you, super duper introvert. Dari kecik sampai dah habis belajar semua cop aku pendiam, tak reti bergaul.
Tapi since da start kerja kitchen aku dah okay sikit cause majoriti orang kitchen ni extrovert, senang nak bergaul. Boleh juga la nak survive sorang sekarang. Tapi ni based on my pov la πŸ˜…

View more

-

Hey.
It's been a while.
What should I call you? Ex? Tapi kita bukan couple. Kawan? We're more than that. Let's just say kita ni teman. A close one. Teman berbual, teman gaduh, teman yang sepatutnya ada bila diperlukan πŸ˜”
Let me clear things up. Okay, I admit. Aku jeles bila tengok kau layan orang lain kat askfm. Okaylaaa maybe niat cuma nak tolong je en, tapi mesra sangat :') sampai aku rasa macam, entah. Lepas tu delete semua answer. Hmm ok. Salah aku jeles tak tentu pasal.
Time last week ojt, hari Khamis malam aku start demam teruk, sebab mandi pool kat hotel petang tu, Ada game. pergi check up Dr kata demam biasa. Smpai ahad demam tak kurang, ayah aku datang bawak pergi hospital, cek darah takut denggi sbb mama ngan adik kat rumah denggi gak. Tp Dr kata platelet ok, cuma hemoglobin rendah, so still kena check darah everyday. Rabu warded,Khamis discharge. Jumaat tu ingat nak kerja, Last day kot. Tengok2 warded balik. Bengang la. Seminggu tak kerja, dah plan nak spend time dengan semua orang kat sana before habis praktikal. Sampai harini tak jumpa lagi. Sedih sangat. Kat hospital mereput, anemia confirmed. Sabtu blood transfusion, ahad discharge. Emosi dah la tengah tak stabil time tu. Aku rasa aku terlepas marah dekat kau. Sorry, it's all my fault. Time tu aku cam takleh nak terima kenyataan yg aku sakit. Rasa fedup nak hidup pun ada. Mixed emotions. Rasa give up sangat 😭 anemia je pun.
Sampai aku rasa nak pergi jauh dari semua orang. Including you. Aku cuba nak cari diri aku balik. Idk sebenarnya apa aku nak. Until I lose you.
Memula okay, lama lama aku rasa mcm ada benda kurang. Ye, kau. Aku masih perlukan kau sebenarnya. Tapi sayang, aku dah buang kau, takkan kau nak cari aku lagi kan? Haha. I cried.
That's it.
Sorry I can't control my emotions.
Sorry I for being selfish.
Sorry I left you.
Sorry for being egoistic.
Sorry for everything.
Lastly, sorry tak mampu nak luah semua ni hritu.
10.15 pm 29/5/2018
Nah, bukan nak raih simpati, cuma nak luah yang terbuku di hati.

View more

Next