Ask @nerdbilla:

everyone tengok i pathetic sebab i takda kawan. and make fun of my insecurities dengan say im lonely to my face dgn nada gurau . im so sad.

don't listen to them. not everyone is capable of initiating social conversation and relationship. you can try to find friends on internet, there are a lot of internet people that are worthy enough to be your friend.

View more

Mcm mana nk jaga ikhtilat kat alam maya ni? Cth nya la kita dh selalu chat dgn lelaki tetiba kita rasa nk berubah. Apa nk ckp kat lelaki2 tu eh?

Chat dengan dia tapi takyah reply panjang-panjang. Or if you're brave, terus terang dengan dia. If that boy is a good friend, he'll understand and try to do what you want him to. if he's not, you decide what to do.

View more

guys. ok i have a bf. he realllyyyy loves me. i love him too tapi deep down i kdg kdg rasa macam takda feelings dekat dia. but i still treat him nicely tho . act macm takda apa apa.. i dont want to break his heart . kalau boleh i mmg nak suka dia je. tapi feelings ni kjp on kjp off . what shld i do

you might have fall out of love with him. people can love someone without being in love with that person. if you do love him, but not in love with him anymore, please let him know and let him go.

View more

Kepada arwah, mengingati atau melupakan mereka? sebab sakit mengingati perit dari melupakan. Apa yg kita boleh buat?

is it even possible to forget an arwah who we love? no. it's impossible. sama ada awak ingat atau lupa, it's not really your choice. kalau awak teruskan cuba untuk lupakan arwah, tapi kalau Allah kata tidak, awak akan tetap ingat pada arwah.
sakit mengingati mungkin lebih perit daripada melupakan. tapi sakit untuk cuba lupakan tapi gagal itu lebih perit.

View more

Next