Ask @niesanabila:

bell
Latest answers

Belum , on the way , ayah akak nak buat surat . Hm dah kau gi brjuang utk debat je ah

Syaf Yunos

alaa kak syaff jom ah chat kt fb

View more

Aku dah tak boleh nak join , ayah dah tak bagi sebab akak bagitahu semua yg trjadi pada tahun lepas , yg mmbuatkn aku benci kat sifu .

alaaa kak syaffff, abis tu sifu da tau ke

View more

Woi pendek , rindu kau sia , tahun depan akak tk join tau

Syaf Yunos

dahh tau daaa rindu kak syaf gak :p KENAPA PULAKKK ?

View more

Pendek , kau dah siap belum kerja debat ?

Syaf Yunos

dahhhh kot hahaha

View more

describe qis :D

qis baik,peramah,cantik tapi da sombong benchiii

View more

hi titaniummm *semyum senyum

hihihihi hye

View more

hai budak pendek , hahah

Syaf Yunos

oh hi budak gemok , haha jk :p

View more

sihat makcik ? hahahahhahahah

Syaf Yunos

alhamdulillah sihat nek :p

View more

"Jujur lebih baik daripada menipu even perkara tu menyakitkan hati" Setuju ? ( Ask/Boom Me )

yup

View more

kalau awak dapat putarkan waktu , apa yang awak nak betulkan / buat ?? ask / boom me back :)

● Ayin ●

my last trial hmm

View more

kawan baik ibarat daun 'four leaf clover' susah dicari dan bertuah mendapatnya... ask|boom|follow kt twitter|add me kat fb.. <333 segala jasa anda amat dihargai...

Perempuan merajuk nampak manja :3 Lelaki merajuk nampak ? xD Ask/boom me ? ツ

she

pondan . ok

View more

hye2 ~ dah bgun blum ? mind boom me n followback ? :)

▼B U S I N E S S W ♡ M A N ▼

sayang nurin nazihah tak???

sayanggggggggggggggggggggggggggggggggggg

View more

Hotsetap mana mengaku dia hotsetap , twitpamous mana mengaku dia twitpamous. Orang gila pun tak mengaku dia gila xD Betul ke bohong ? :3

she

B E T U L hahhaaha

View more

Macam mana nak atasi backstabber? cadangan?

❥Sarah Halim❥

don't trust too mch

View more

Don't TRUST too much , don't LOVE too much , don't CARE too much because that ' TOO MUCH ' will HURT you so much ! - Setuju tak ? ♥ Ask | Boom | Follow me maybe ? =)

she

thanks :D

View more

Boom for boom?:)pretty

boom me first la

View more

Loading…