Nur Insyirah Izzati
Latest answers

Confirm malam ni eh ? Tahu balik kerja dah update -,-

ammotti

Hahaha okayyyyyy!! Alah bukan best pun blog tuu

View more

Syera taknak update blog Syera ke ? nak baca , HAHA :D

ammotti

Hahaha okay.. Mlm ni eh :P

View more

describe Am :P

Soalan paling payah! Am kecik je orangnya, pakai spec, emm lawak lawak haha pastu dia excited katanya kalau nampak "seseorang". Suka sakat orang lain. Pastu perangai macam budak budak sikit. Periang sungguh and and.. Am pandai melukis. But hello im an engineer. Haha and you are animation boy.. So belajar rajin2 nnti boleh buat karton perempuan purdah comel2 haha. Boleh jadi platform berdakwah. Haha ape syera merepek ni. Okay cepat la membesar yee haaa

View more

Ramai gila doe , hahaha . Riak tu timbul sikit tapi sedar diri tu ada . Haha , eh panggil Syera je lah boleh ? Muehehehehe :3

ammotti

Oh haha sure boleh.. Jangan panggil pelik2 dah la

View more

Ngeeee :D macam mana awak tahu 8-9 orang tu ? Nak kena selidik ni -,-"

ammotti

Hish tu takleh tau. Rahsia hahaha

View more

WHAT !?? 8-9 orang , tak riak pun lah . Awak ada ke dalam list tu ? *bhahahahahaha . ni kelakar -,-

ammotti

Hahaha maybe yes..

View more

suka siapa2 tak ?

Pakcik cafe hostel. Dia so cute!

View more

Ciri lelaki hang nak takde pun kata kena besar -,-'

Hahaha bukan membesar tu.. MashaAllah.. Matang ah haha

View more

Saya molek tak ? HAHAHA :p

Molek ngat eh perangai.. Hahaha harap cepat membesar :P

View more

Suka lagu nasyid tak ? ((: jangan aaa guna kau aku T.T

Suka :)) okay!

View more

haha , okay . Kat Unikl ada tak yang buat hati Syera dup-dap dup-dap ? HAHAHA XD

Huh? Hahaha funny question.. Okay.. Tbh, so far belum ada lagi kut.. Haha :P
Kenapa?

View more

hi Syera :P

Is this a question? Hahaha

View more

How important is money to you?

money = food..
you got it?

View more

I think someone is loving u. How about your feeling now?

oh really? semoga Allah mengasihi seseorang itu sepertimana dia mengasihiku.. sorry but takde rasa pape pun kat sesiapa.. hehe..

View more

Who inspires you?

arishah najah :33

View more

Deacribe safwan seth?

em.. haha tak reti nak describe yg ni.. sorry haha nexttt

View more

hai tak rindu aku ke ?

r i r i

riririndu nak kau belanje coolblog faveret aku hahaha..

View more

describe izzyan

izzyan so cute and always will.. lawak and cute and comel and... always will... hahaha

View more

Saya suka awak. Jom kita kawin. Hikhik (ini soalan ke)

tak cukup umur, sorry tak boleh!!

View more

What do you think when you look in the mirror?

omg what a beautiful creature!! haha

View more

Do you smile at strangers?

sometimes yes, sometimes no.

View more

What do you usually forget?

where i put my phone.

View more

What cannot be forgiven?

Cheating on me

View more

What insects are you afraid of?

all insect

View more

What would be the perfect gift for you?

watch :)

View more

Loading…

Ask @nrinsyrhizzti:

About Nur Insyirah Izzati:

18. Ir students.

Shah Alam, Section 18