Ask @nrulasyqn:

describe qa😘

Qa yang mana banyak qa baik bagi nama penuh 😚

View more

Dahlah muka tua, ingatkam 36 lol

What was the last movie you watched that was really good?

Mocking jay 🌚

View more

Eqin eqin aku tengok video hazwan masuk dekat twitter

Ala watpe tengok malu la

View more

Eqin eqin ada apa-apa dengan hazwan ke?

Ada la. Kawan ja

View more

Eqin eqin lawa la apa rahsia

Salah org ni

View more

Jumpa dekat kl sentral tertarik dgn tudung, tapi tertarik dekat eqin pula

Try again later

View more

Jom jumpa dekat kl sentral esok nak tak?

Lel 🌚

View more

Apa plan hari sabtu ni?

Keluar dgn kawan

View more

siapa hazwan

Kawan

View more

How's life going??

So far soooo gud 🌚

View more

πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ

🌚

View more

.

πŸ†—πŸ†’

View more

Do you have a blog?

Nope πŸ™…πŸ»

View more

Okayyla nvm 😌

Ckp la?

View more

Haha maafkan ke idokk

Macam mana nak maafkan kalau taktau

View more

For hurting you

Ni sapa pulak

View more

Sorry eqin 😌

Sorry for what?

View more

bila dah besar ni kita just mengharap sape ingt birthday kita and sape tk

True!!!! ☺️ urs bila? And nama sapa? 🌚

View more

hmmm kan? mcm tak best pun birthday tahun ni

Tu la pasal. Sbb dah besar kot? πŸ˜‹

View more

Ramainya haters, cuba behave sikit

Let them be πŸ™†πŸ» im ok!

View more

birthday u lagi 6 hari je uhuks πŸ‘‰πŸ‘ˆ

AAHHHHHH TAPI TAK EKSITED PUN

View more

be tough eqin haters gi neraka no one can let u down

I dont mind at all, thank u πŸ˜‡

View more

Orang macam you pun ada haters ke kelakar pulak

Tu la i pun pelik hahahahaha korang nak apa ni

View more

Mulut orang tak boleh nak tutup qin. Ignore ur haters. I know you well, diaorang sebar cerita yang salah

Haha thats why la. Biar la sbb tu i tak kisah sgt org nak kata apa.

View more

Next