Ask @nrulasyqn:

ko dah la tak reti appreciate orang

ok bby

View more

pick a boo guess who

idk mayn

View more

remmeber me ? lol :)

wardah
always, dear ;-) my cute little princess hehehehe x

View more

eqin comel cantik sangat :*

-hdfqh
Huda lagi comel cantik. Iloveyou!

View more

Hi prettyy ;)

Alhamdulillah, hello beautiful/handsome ;-)

View more

who is hafiz in your life?

used to be mine

View more

Awak ni tak habis pasal jantan, tak boleh hidup tanpa jantan ke?

lol btw i know you :-) :-) :-) :-) :-)

View more

latest nyanyi, nyanyi lagu apa ?

heartbreaker

View more

Desc @lydiarhmn

hi kawan baik dan juga kawan dari sekolah rendah. awak baik. awak adviser saya. awak faham saya. awak diminati ramai. awak sentiasa ada untuk kami, teamnate. awak kuat. awak hebat dan saya sayang awak.

View more

describe nui :3

kak nui comel & sentiasa cantik bila dia senyum tapi kalau dia tak senyum semua takut :-( jadi, konklusinya mohon sentiasa senyum ye x

View more

describe hani

hani si mulut peh mana boleh tahan kuat maki dia haha. tapi dia baik <3

View more

sayang pyka tak? .___.

gila tak sayang?

View more

eqin, hm rinduuuuu

rindu jugak x (siapakah ini lol)

View more

describe pyka xx

pyka kawan pertama saya di kv kajang ((ceh ayat bm habis)) budak comel dari G2//Keramat <3

View more

Describe Finiy

my lovely panda, hehe. dia comel sgt-sgt-sgt. dak putrajaya ((mana leh tahan)) geram dengan pipi dia. rasa nak picit gigit makan je. eee comel sgt :-( lebiu muahx

View more

describe @_Nysyazwani

kembar wana yang comel. tak sure lah mana kakak dengan adik. hehe, sayang wani!!!!!!! rindu kot... hihihi. stop jadi comel pls korang. ish :-( xxx

View more

Alright it's okay. Goodnight

ok then nenight too

View more

Hahahaha. Sejak bila kau buat acc ask weh? Tak perasan pun?

dah lama dan dah lama tak bukak. lol cemni ah jadi dia. haha

View more

Hi Eqin xD

hi ira :-)

View more

pyka rindu eqin. rindu sangat sangat sangat sangat :*

eqin pun rindu pyka sangat :-(

View more

describe pyka :D

Pyka kawan pertama masa kat kv kajang. Baik, suka perasan comel tapi memang comel pun. Kitaorang still kawan baik kan pyka? Cuma tak rapat macam dulu. Mhm lol Hi pyka, eqin loves you!

View more

business management belajar cmne ? okay tak course tu ?

Business lah. Hahaha okay je. Cuma tak se-relex account :b

View more

saya suka sorang budak nama dia eqin. eqin suka makan aiskrim comot comot. tapii eqin comel sangatt :'D sayang eqinnn <3

Saya suka sorang budak nama dia huda, huda suka makan aiskrim comot-comot, tapi huda comel sangat. Sayang huda lebih <3 x

View more

jika mak bapa kamu tiada di rumah. adik nak minum susu. kakak minta tolong untuk beli barang-2 dapur untuk makanan tengah hari. abang pula minta tolong cuci kereta. dalam pda yg sama. telefon rumah berdering. yg mna 1 yang kamu lakukan dahulu ?

Apa punya soalan ni. angkat call kot :p Hihi

View more

target pmr bape?

3a's and above

View more

Next