Ask @nurfaie:

If there is one thing that you could change about the past, what would that be?

Never be madly in love with boys ~

View more

What question do you ask yourself a lot?

" Allah , apa yang aku dah buat ni ? "

View more

Who was the last person you kissed?

FarahAmiraAhza :)

View more

Who is your best friend?

Oncom Jeejie Wada Umi Noot Fitri-kun !

View more

What are the most important lessons you’ve learned in life?

Share everything you've felt with Allah :) He hears you well .

View more

What do you look like when you wake up in the morning?

Like a pwincesss . Omo omo ~

View more

If you were a car, what kind of car would you be?

Wait . . I'll never be a car .

View more

Kebabooom!

*terkejut*

View more

saya terbaca entry awak pasal syamie

thanks sudi baca :)

View more

What is something you have always wanted to try?

I wanna try to dive .

View more

jawab jujur jujur eh?

eyla
Aku dah jawan semua laa , jujur lagi ^ ^

View more

aku rindu kau. tahu?

eyla
tahu , tapi aku taksure sebab kau takpernah bagitahu -.-

View more

masih suka warna purple eh?

eyla
mungkin , sebab lately aku suka pilih both warne purple and pink ^ ^

View more

aku tak pernah tahu cita2 kau lah. cita2 nak jadi ape?

eyla
Cita - cita aku ? Nak jadi programmer computer kottt . . .

View more

kenapa mata kau besar?

eyla
Sebab Allah dah jadikan macam tu . . .

View more

kau nak kahwin umur berape?

eyla
tak decide lagi , kalau bule taknak cecah umur 30 . tapi tengoklaa jodoh aku sampai bila .

View more

dah lama tak dengar kau nyanyi?

eyla
ini soalan aku rasa . jawapan aku : Iye , kau da lame tak denga aku nyanyi .

View more

dah ada anak nanti aku nak bagi nama unik unik mcm kau. so nanti anak aku ade nickname unik mcm kau. ok?

eyla
aku oukayy jaa , jangan bagi nama sama dengan aku sudahlaa .

View more

aku ngantuk la nak tny kau soalan lg. aku nk tido. bole? lol

eyla
err , terpulang . . .hikhikhik :D

View more

semua sekali brpa soalan aku tanya?

eyla
Aku lupe laa nak kira . .

View more

oh lg 1. mcm mana nak ada ramai kawan? talkative? happy go lucky?

eyla
nak ada ramai kawan yee . . . Bercampur dengan semua orang , jangan pilih2 . yang lain2 nanti ku fikir .

View more

best tak kawan dgn aku?

eyla
Gila tak best ? Rasa nak bagitahu satu sekolah aku suka kawan dengan kau -.-

View more

first,describe eyla

EYLA - nama orang yang ada 4 huruf , muka flawless , tinggi , pandai , cantik , lagi kurus dari aku . . suka oren putih , erm kalau aku igt aku tmbh lg ~

View more

What makes you laugh the most?

Undefined answers .

View more

Could you live without a computer?

yes :)

View more

Next
  • 33
    Posts
  • 0
    Likes

About Nur Faie: