@nurhaniilmi5

hani

Ask @nurhaniilmi5

Sort by:

LatestTop

Related users

Pernah tak terbayang macam mana kalau kita difitnah dan dihukum atas kesalahan yang bukan kita buat? Contoh (mcm pernah tengok kat movie) orang tuduh dadah tu kita punya sampai berdepan hukuman mati. Macam mana nak hadap situasi tu? Takutnyaaa

ye awak better becrakap benar. awka okay tak ni 💕💕

+ 1 💬 message

read all

He's not mine anymore but i miss him so bad . It's already 4 years I'm waiting for him. Should i give up or still waiting? Is it worth it?

contact hkm as friend je maybe

‘ i love you ‘ is a powerful word. Say it even tho you don’t mean it. That might will get someone’s life better.

kahkah apa kau merepek ni 🤣🤣🤣

kalau rindu jadi penunjuk arah, kemana rindu tu akan menghala?

mengahala ke allah 🤲🤲😂😂😅😅😁😁

Iblis dilaknat kerana tinggal satu sujud,kita?yakin ke terlepas dari neraka sakkar?..salam solat semua

wah good2 🤲🤲👍👍

Aku baru tau kawan aku baru lepas dapat anak. Tau pun lepas tgk ig dia je, before ni aku deactive ig so tak menahu perkembangan masing2. Tapi tu la aku tgk je ig dia tak wish apa pun, nak wish skrg rasa cam dh terlambat pula. Takut dia terasa je weh ke dia tak kisah?

tahniah dh dot naka. Nak kau comel ,😍😍

tetaplahhidupwalaupunkerjakaumenyakitkanhatiorangsaja

eh yeke i think youbdoktn know the real me so mulut ti jaga sikit kang akj ckik oakak cili kering barubodn mjka

Korang happy/satisfied ke dengan relationship korang sekarang ni ? Apa yang buat kan korang happy/satisfied tu ?

datisfied

Dia pertikai my attitude now, dia sedar tak i jadi mcm ni sebab dia? Can u imagine sebulan kenal dah call me pelacur sundal murahan anak yatim, and first time in my life i hadap lelaki mcm tu, and it still effecting me until now

padan muka u yg u perhi kurg ajar dgn dia tu baut apa

Reminder: What’s yours will be yours. No need to rush. No need to feel anxious. All good things take time, and when it does come, your heart will be so grateful. Give it time, rest your mind and enjoy the present moments.

tqww 💕💕

Never give up in your life. Because Allah has written something beautiful for us at the right time for the best reason. Keep doa.

amin

Mencintai diri sendiri lebih baik dari merana kerana sedang mencintai mempertahankan seseorang. Sayangi diri lebih utama. Jangan jatuh kerana hal yang tidak menguntungkan kamu.

ye btul tu

If dah ada partner, buat cara ada partner lagi-lagi kalau kau dah kahwin. Jangan mengada cari orang or stranger untuk hilangkan bosan time partner kau takde sekali. Even worse, partner kat sebelah tapi chat orang lain yang lain gender tanpa tujuan berasas.

yelah

Next

Language: English