@nurhsna__

husna.

Ask @nurhsna__

Sort by:

LatestTop

People you may like

Syidah117’s Profile Photo booo
also likes
NR8’s Profile Photo Noor
also likes
EngAhmedAlaa418’s Profile Photo Ahmed Alaa
also likes
ahmedtarekayad845’s Profile Photo Ahmed ayad
also likes
Chantalquaife’s Profile Photo Chantal
also likes
KlaudiaNadas’s Profile Photo Nádas Klaudia
also likes
malikarbazali’s Profile Photo Malik Arbaz Ali
also likes
z_abdelghani4’s Profile Photo زينبَ
also likes
DanielMi188’s Profile Photo local eboy
also likes
hadertarek696’s Profile Photo Hader Tarek
also likes
samaa_keshk’s Profile Photo Samaa Semo
also likes
AmeenmIBraheem’s Profile Photo Ameenm
also likes
alikooo94’s Profile Photo ALSULTANY
also likes
FatmaGamal24’s Profile Photo Fatma
also likes
Want to make more friends? Try this: Tell us what you like and find people with the same interests. Try this: + add more interests + add your interests

#sharesikit 🌞 Ini kerana bila kita buat sebutan huruf 'SIN' dgn betul, nak tak nak kita kena senyum. Kerana beri salam SIN nya dihadapan, dan menjawab salam SIN nya dibelakang" 😃 Assalamualaikum

Terima kasih daun keladi🙆

#sharesikit 🌞 Bahasa arab ini indah. Cuba lah kita belajar bahasa ini walaupun kita dah berumur, dapat faham sikit sikit pun jadilah. Sedarkah kita bila kita beri salam - 'Assalamualaikum' kita kena senyum dulu. Dan bagi mereka yg menjawab salam kita - 'Waalaikumsalam' akan senyum kemudian? .

Terima kasih di atas info yang brrmanfaat ini🙆

Apa pendapat korang pasal orang yang tak aktif kat mana2 media sosial? Patutke korang label dia sombong? Salahke dia tak suka share pasal life dia kat socmeds ni semua? Aih pening ah apapun tak betul sekarang ni 😰

Tak salah, baguslah orang macam tu, tak senang dipengaruhi oleh duniawi.

nak sucikan fikiran?buka kitab, baca terjemahan. Bukan duk buka instagram pesemuatu, takk insaf2 jugak. Rasa2nya la kan, better buat apps baru la INSAFGRAM 😇

Good idea🙆

mesti ada di antara kawan korang yg kerjanya asyik komplen pot pet sana pot pet sini. boleh kongsi cara nak atasi?

Salotape mulut dorang😬

apa usaha yg perlu dibuat untuk kurangkan fenomena makcik bawang di bumi malaysia?

Mereka sendiri yang perlu sedar, kita dapat beri nasihat je🙆

x dating..chatting 😓 x whatsapping.. asking 😓 x in real life..virtual loif 😓 x coupling..flirting 😓 x improving..gossiping 😓 bilanya nak maju minda minda kita ini sahabat ask fm sekalian 😫 persiapkan diri untuk masa depan 😫 taknak fikir masa depan..fikir mati 😫 mati tak tunggu tua mate 😫

Kami tak mengadap ask.fm 60minit dalam sejam, 24jam dalam sehari, 7 hari dalam seminggu, 4 minggu dalam sebulan, 12 bulan dalam setahun. Alhamdulillah, kami ada banyak masa untuk buat hal lain selain chatting, asking flirting, gossiping dan Insya Allah, kami akan manfaatkan masa dengan beribadah dan sentiasa ingat mati, mati itu pasti =)

Kenapa orang kampung suka percaya benda tahyul?

Mungkin sebab orang kampung terikut zaman nenek moyang mereka yang senang terpengaruh dengan segala perbuatan pelik orang lain?
Liked by: Shi Elysian

Guysssssss kalau la Mark Adam tu belum kahwin, i dah masuk meminang dia tau :') Bukan sebab dia baru menang rancangan lawak tu tapi sebab HATI DIA MULIA BAIK GILA LIKE SERIOUSLY ADA LAGI KE LELAKI HATI MACAM DIA WUJUD ZAMAN SEKARANG NI? ;( MENANGIS KAT PENJURU KATIL

Yeaaa, Mark adam memang baik giler, mungkin ada lagi lelaki baik macam dia kat luar sana?🙆
Liked by: Shi Elysian

I nak kongsi satu cerita la guys. I ni very susah nak jatuh hati ngan orang, tau. Like, macam dah bosan ngan orang, eh? I mean ramai je lelaki hensem kat luar tu tapi entah la, i tak minat, eh i bukan tak straight ke apa ye, tapi like hello aku kisah apa? Setakat hensem tpi x macam Mark Adam watpe?

Yeaaa, mark adam sungguh kelakar orangya.
Liked by: Shi Elysian

Pernah tak korang tipu (tipu benda baik ah) kat kawan baik korang semata untuk jaga hati mereka? 😌

Pernah, tapi sekarang tak dah sebab jujur itu lebih baik walaupun bergaduh cuba selesaikan cara baik, tak ada masalah yang tak boleh diselesaikan🙆

Diam=depressed? Betul ke?

Mungkin betul dan mungkin salah, based on that person, mungkin dia pendiam dengan orang yang kurang kenal?

Nak tanya pendapat korang la kan..kalau orang diam ni tandanya dia depressed ke weh?

Tak semestinya, ada orang pendiam dengan orang yang dia tak berapa kenal tapi kalau dengan best friend ke gila-gila orangnya, bak kata pepatah diam-diam ubi berisi🙆😂

When you look at the sky, who do you remember first?

I don't remember anyone, Im just looking for the biggest star🙆

MOST PRETTY IS? EMMA MAEMBONG(TERENGGANU),NUR FAZURA(PAHANG),NUR SAJAT(PERAK),NEELOFA(KELANTAN),NUR FATHIA LATIF(PENANG),LISA SURIHANI(KL),WAWA ZAINAL(SABAH),BELINDA CHEE(SARAWAK),

Semuaaa lawa😍🙆

Betul ke orang yg suka komplen kat media sosial ni sebenarnya dia sendiri yg bermasalah?

Mungkin ya dan mungkin tak. Bergantung pada diri mereka sendiri🙆

Everyone have their own struggle.. stop judge and be nice

Yes, you are right. What you do, you get back🙆

sometimes i rlly wish i can make new friends. im kind of fun to hang with idk. hmu if u feel like needing a new friend to chill with or to talk to :)

TyaAtirah’s Profile Photojuan
I can be your friend🙆

Mcm mna nak tau klu someone suka kat kita? Tp dia pemalu.

Dia akan tengok kita dalam diam, macam masa kita tengah fokus dia akan pandang-pandang, lepastu bila kita tengok dia, dia pandang tempat lain tapi nampak awkward gila!🙆
+2 answers Read more

22 y/o , for about a month. He is my ex boyf actually. But he's a psycho thats why i decide to leave him

Im sorry, I dont know how to help but I hope these apps can help to gain more motivation❤
1) https://m.wikihow.com/Deal-with-an-Obsessed-Ex-Lover
2) https://www.reddit.com/r/relationships/comments/zzvlb/how_do_you_deal_with_an_enraged_exboyfriend_who/
3) https://ehealthforum.com/health/how-to-deal-with-psycho-ex-boyfriend-t367501.html
Lastly... hope your problem solve quickly, keep strong❤
Liked by: DICK Shi Elysian
+3 answers in: “If a psychotic likes you so much and you ignore him. Then he threat to disturb your family and make bad rumors about you. How should we act on this kind situation ? Im screwed”

apa beza air mineral dgn air minuman?

Air mineral is air kosong yang dah dirawat.
Air minuman is tak kesahlah air rasa apa selagi boleh diminum such as kopi ke teh ke soda ke🙆
Liked by: Shi Elysian husna.

Next

Language: English