Ask @nurilhamwadhihah_:

weh gemok

ye saya

View more

Describe sai yg awesome ni hihihi 😝

alamak tak reti la nak desc orang 😩
but as u said, she's awesome 😌
suara cute cam cartoon.
sentiasa ada makanan di sisi.
a cat lover 😻
kuat tido dalam kelas 😂

View more

How do u know when u are in love ?

idk . already forgot about it .

View more

kenapa lelaki suka layan ramai perempuan dalam satu masa?

sebab dia friendly? or acah hot 💁

View more

Selalunya rasa lonely sangat bila tengok kawan ada partner, memang la orang kata focus on your life first, pursue your dreams and get what u want but tipulah kan tak pernah rasa lonely

Rasa lonely tu ada lah juga tapi nak buat macam mana kan 😂
kadang rasa cam nak ada partner, kadang cam malas.

View more

malam guys malam

mat malem 😌 hv a good sleep ✨

View more

Sayang ilham:)

2803
Aww 🙈 sayang eton juga 🌹💕

View more

Have you ever lied to your best friend?

i dont even hv a best friend i guess? idk

View more

Kalau rindu memang kena cakap ke? 👉👈

doa pun boleh 🌹

View more

hampir pernah kucoba sesali, penat telah memberikan segalanya. siapakah diriku, sebenarnya dihatimu, atau sekadar sandaranmu, saatku mulai menyedari, perasaanku tak pernah dipeduli, salahkah diriku mengemis cinta darimu, apaku tak punya harga, segala apa yg telahku berikan,wowowowowo jiwang

taktahu sangat lagu melayu :(
tapi cam pernah dengar 😮

View more

Kau tak payah ah jawab shoutout marah2. Syukur sikit ade shoutout ni, at least ade jugak soalan tuk askfm kau 😒

setakat ni tak pernah marah lagi 😎

View more

Nak bahagia boleh.. tapi ingat.. jgn sesekali rampas kebahagiaan org lain. Am i right.?

true. kadang takut nak bahagia sbb nanti orang rampas :(
..or maybe kita sendiri yg tak reti jaga kebahagiaan sendiri hm?

View more

have a nice day :D

u too 😊

View more

You gaiss are so nice... thank you for all wishes 😍 May Allah bless you..

no problem, sis 😉
may Allah bless u too :)

View more

When aq tlg amikkan gmbar org laen..cantik lak view dia..tpi kenapaaaaaa kenapaa org laen amik kan gmbar aq.. Barai weiiii ...sedeh doh

kot ye pun barai jangan sampai shoutout dua kali 🙊 hihi
meh la i amikkan gambar u

View more

When aq tlg amikkan gmbar org laen..cantik lak view dia..tpi kenapaaaaaa kenapaa org laen amik kan gmbar aq.. Barai weiiii ...sedeh doh

takpa, at least u dah tahu siapa yg amik gambar buruk and siapa yang tak. so next time, jangan pilih org yang sama untuk amikkan gambar 😂

View more

I hope that today will be a good day to you :)

Apa pendpat korng kalau bercinta dengn orng yg ic malaysia. Tapi mak pak dia asal indonesia? aku baru tau ni. Cane agak2? Apa pulak reaksi mak ayh sy nnti? Aduh pening 😔

ok je rasanya. tanya parents u dulu okay

View more

Adakah korang akan still lg mendoakan ex korang even dia dh buang kau dari hidup dia or lantak dia lah ? Which one u akan pilih doa supaya dia sedar akan kesalahan dia or biarkan mcm tu je

Ikut juga la ex tu perangai macam mana kot 😂

View more

Sedih no one wish me my birthday 😢

hey dont be sad. dah besar kan? 😜 here my wish,
Happy Birthday sweetie! ✨ may God bless you. and I wish you a lifetime of happiness ♡

View more

Tomorrow is my birthday! :)

Happy Birthday! 🌹✨

View more

Would you rather be with the crush of your dreams or have an infinite amount of your favourite food?

nak kucing

View more

wow loyar buruk. wow

bukan selalu

View more

wow 💖 tak sia2 kena friendzoned hahahahaha #takdekaitanbyeselemetmelem

well 😎

View more

dah ah study sana

taknak study sana, nak study syariah

View more

Next
  • 578
    Posts
  • 217
    Likes

About • n w z •:

I'm just a demon trying to be an angel ; 19

Malaysia

#books #poems #quotes #Poetry #naturelover🌞🌴💖 #reading📚❤