Ask @nurilhamwadhihah_:

Bertahun pakai tudung pun still kekadang pakai tudung terbalik 😂😂

Lebih kurang macam i 😂 I pun bertahun solat tapi kadang pakai telekung terbalik 😂

View more

Gaiss! Ingat tau. Walaupon orang buat jahat dgn kau. Buli mental or fizikal ke. Jangan pernah give up okay? Ramai lagi sayang kau. Ini serius. Kau jangan risau, beribu org yg hina kau, berjuta lagi org sayang kau. And yg paling penting, ALLAH SAYANG KAU SANGAT²🐰

ACEY
Dah memang takda siapa sayang..

View more

Dah tau dia ada org lain tu terus la back off. Move on ke. Ni pi terhegeh lagi nak kat dia buat pa pastu broken bila tgk dia post gambar ngan bf dia. Ada je yg suka kat hang, contohnya aku 😤😩

😂

View more

as long as you happy ? why not ? aite ?

I'll never be happy :)
I think ive been cursed by someone.
Or maybe it's a punishment for the things i did wrong before.
No second chance for me, maybe.
I'm haunted by all the bad memories for the rest of my life.
I still searching for the light.
Ive been in darkness for too long.
No one give me a helping hand.
All they ever did was left me and abondoned me.
But surely i'm gonna survive and just keep my head held high and come back stronger than this.
And when that days come, i'll never let these fake people let me down ever again.

View more

Yang tanya pasal soalan cinta ni boleh tak berani sikit reveal themselves dekat crush ke hapa. Aduh menyampah aku tengok soalan confession lah apalah.

Kan . Srs tak rugi pun confess . Rasa cam lega even dia reject .

View more

My ex, he hide his story from me. But he always see my story. We broke up because he cheated on me, and im done with him. Should i just block him?

Yes

View more

baby you light up my world like nobody else the way you flip your hair get me overwhelmed but when you smile at the ground it aint hard to tell you dont know oh oh whats make you so beautifulll good morning folks morning jam tho 😉😘

I miss 1D :')

View more

Peripera tu melembabkan bibir tak? Ke dia je memerahkan bibir?

Just bagi warna je kot. Selalunya i pakai lip balm dulu sebelum pakai lip tint so tak kering sangat

View more

Ohh i thought peripera dlm 40 or 50. Area mane je ade jual peripera eh? Mcm susah je nk cari. Yg water tu cpt meresap tak?

Kat watson selalu ada 😉 ha ah cepat meresap so rasa cam tak pakai pape kat lips

View more

Wahhh, i teringin nk guna peripera tpi mahal an. Yg water tu mcm mne?

Eh takda la mahal pun, dalam 25 ke 30 camtu (tak ingat). Kalau water dia light sikit so takda la melekit. Kalau gel dia pekat so agak melekit kot? Tak sure pula 😂 nanti try la dia punya tester hehe

View more

Guysss, i nk tnye. Korang tahu x jenama lip tint yg murah but at the same time dia mmg berkualiti, i mean dia xde la mcm mengeringkan bibir or merosakkan bibir or whtever. Pls suggest kan beberapa jenama lip tint kat i, sbb i nk try lip tint tpi mcm susah nk jumpe la, byk jual lip matte n lip stick

I guna peripera punya water lip tint. Kalau gel lip tint i tak sure :/

View more

Okay, korang boleh tanya apa saja soalan dkt aku, tpi janganlah tanya umur berapa, belajar mne okay? Cuba tanya 'awak tak nak jadi menantu mak saya ke'? Okay tk lawak

Awak tak nak jadi menantu mak saya ke?

View more

Next