Ask @nurinaqilah_:

Any tips untuk hilangkan scar and sunburn faster anyone?

Untuk hilangkan scar, my sis suruh pakai bio oil. And untuk hilangkan sunburn, kawan ada pakai air suam + madu asli. Kita usaha sehabis baik dan selepas itu, bertawakal lah kepada Allah💪✨

View more

How to have many followers on askfm? Like where do i start

Stop thinking about gaining followers. It doesn't matter. Just do your best, for the sake of Allah.

View more

Lebih selesa sendiri atau berteman?

Depends on the situation + my mood.

View more

Do you like to spend your free time alone or in company?

Depends on the situation.

View more

Assalamualaikum nurin 😄😄

Wa'alaikumussalam warohmatullah. Siapa tu?

View more

sering kali ku menolak ... terjatuh hatiku .....

Kenapa masih menolak kalau dah tahu hati tu akan jatuh? Move on ajelahye.

View more

Do you follow fashion trends actively?

Nope

View more

What makes you feel really uncomfortable?

Orang lain mengata fasal orang lain. Memang tak selesa tau.

View more

nurin

Fiz
Iya saya di sini✌

View more

Best photo op: sunrises or sunsets?

Both.

View more

How did you come up with your username?

Thats my name, obviously. Except the underscore.

View more

If you could have anything you want for dinner tonight, what would you have?

Makanan ofc. Air tak mau.

View more

Do you like or dislike spicy food?

Suka tapi tak suka sambal belacan.

View more

What are the most comfortable shoes?

Kasut raya saya yang dah berapa tahun pakai tu.

View more

What’s on your mind?

Update stock2 jubah.

View more

Parents Nurin dedua darah O? Wahh penderma universal.

aisyah
Alhamdulillah /senyum/ Iya. Ibu cakap gitu. Tapi, boleh terima darah O je.

View more

Blood type?

Saya pun tak sure my blood type. Kalau parents darah O +ve, rasanya saya darah O jugalah kot. Entahlah.

View more

Alhamdulillah. Take care and fi hifzillah! Moga Allah bantu sentiasa, insyaallah.

Terima kasih.

View more

Ada entry terbaru ke di blog anda?

Paling latest, 14 April 2016. Link dekat bio. Boleh tengok sendiri.

View more

What is the most important thing in being a good friend?

Trust each other.

View more

Nurin? Sihat?

Alhamdulillah.

View more

Nak tausiyah

Latih diri untuk perbanyakkan istighfar.

View more

Tausiyah

Nak tausiyah atau nama anda Tausiyah?

View more

Nurin.

Iya saya. Siapa ni?

View more

Next
  • 69
    Posts
  • 501
    Likes

About The Ukht:

"Bukan kalau tak lafaz sayang dan rindu maknanya tak rindu..." | instagram; @bytheukht