Ask @nurnanaa:

salam boleh tolong bagitahu apa persediaan untuk interview ipg.. First saya tak faham apa yg perlukan pengesahan? lagi.. apa yg perlu ada dalam fail untuk bagi kat penemuduga tu. terima kasih 😊 oh ya saya dpt bidang p islam

walaikumussalam.
saya tak pasti mana satu yang kne disahkan. kalau nak senang sahkan je smua document yang dia minta .
dalam fail tu, awak letak je ikut urutan document original yang dia minta dalam surat tawaran .
then, untuk salinan document awak letak dalam sampul surat .
yang ni lah sye buat last year mse interview. and mostly smua buat macam ni jugak hehe . goodluck!

View more

Next