Ask @nurrafeeqaaina:

Dkt twitter awk ada ckp awk xminat kaki ampu kenapa ?

Eh stalk saya ehh :p bukan apa . Kaki ampu ni mcm tak jujur org tak lawa dia puji puji bagai then org tu perasan then org tu start poyo ... faham tak ? bukan tak kasi puji but jangan lah setiap apa yg org tu buat salah pun nak pergi ckp bagus mcm mengampu kan ? org tu kalau dipuji diampu dia akan rasa benda yg salah tu semua betul sekurang kurangnya benda yg salah kita tegur benda yg betul baru kita puji @ ckp betul :D jujur perlu dalam hidup.

View more