Ask @nurrafeeqaaina:

Awak lebih suka pendamkan atau luahkan masalah awak tu?

pendam :>

View more

May i know more about you?

Huhh?

View more

really ? i dah lama nak tanya sebenarnya and i pun dh kenal u lama . will u be a part of my life ?

haa, but idk who are you.

View more

awak model ke?

part time bila ada event and promotion .

View more

Is it more important to love or be loved?

to be loved :)

View more

kau chumil lah :D

Ya Allah terimakasih semua org comel ^_^

View more

Kejahatan yg paling melampau yg anda pernah lakukan ?

Kianat kawan ... pegang handphone kwn then tweet guna twitter dia cakap " saya comel . saya kacak " sebenarnya nak tuju untuk saya kahkah ok tak kelakar -.- lagi satu saya geletek leher kwn biar sampai dia marah haa .

View more

Dkt twitter awk ada ckp awk xminat kaki ampu kenapa ?

Eh stalk saya ehh :p bukan apa . Kaki ampu ni mcm tak jujur org tak lawa dia puji puji bagai then org tu perasan then org tu start poyo ... faham tak ? bukan tak kasi puji but jangan lah setiap apa yg org tu buat salah pun nak pergi ckp bagus mcm mengampu kan ? org tu kalau dipuji diampu dia akan rasa benda yg salah tu semua betul sekurang kurangnya benda yg salah kita tegur benda yg betul baru kita puji @ ckp betul :D jujur perlu dalam hidup.

View more

Goodluck kak .

Thanks anon :)

View more

Who was the last person you kissed?

My mom .

View more

form 4. ada bt birthday party ke?

Idk tak rasanyaa . laah form 4 ? i tot form 5 , sama dgn shamren ;p

View more

Selamat berkenalan :)

Okaay me too :)

View more

Bila nk dtg kl?

ouh hi nani ! haha after trial maybe ;)

View more

  • 394
    Posts
  • 18
    Likes

About Rafeeqaaina:

Ask me here! ☺ You also can share your problems tho. I'll be here patiently waiting

Asian