Ask @nurrmierra:

Desribe meee :D

Zarith
hey. sdarian. we once be together and now haha bestfriends je. :p tinggi ilerps plus pendiam tapi bila kat social networks, BOOM ! hamik kau dia paling peramaaaaah kat situ haha . kurus keding . lelaki kesayangan miza musliyana heheh is it true? yeah im kindda miss you actually tapi tak boleh jumpaa ahh :(( ha okay bye takecare happy hols! :>>

View more

desc quai

kak amira ke yang suruh ni hahahaa okay so hi kak amira lol kita kenal kat sickbay and that was my first time tahu ada form4 nama amira jugak heheheheheheheehehe sama sama sakit kaki en pakai tongkat tidur sickbay fuh. tinggiiii prefect biro disiplin yang berkaliber ceh tung ah dah lah kurus ayyyyyy bestie kak nani i guess . betul lah kan ? selalu lepak hyacinth 3 en hm tak tahu lah nak desc apa haaaa prs yg baik kot (( idk form1yg cakap )) ha tu he lah huehue okay bye

View more

memang kita mintak des. tak nak bagi . kak su mintak pergh buat karangan eh kauu. sedih ah cam ni :((( ((kak su jangan marah hehe))

sorry tadi malas lah hmmm ye hi syuhada my beloved deskie tersayang merangkap bestfriend in ssp cehwah you still owe me one maggi tomyam okay hahahahaha ok tung ah lawa en hm hm hm hm hm anak uncle jailani yang handsome lagi comel tu tapi ustaz haikal lagi comel lah sebab ustaz haikal macam teddy bear ((lol)) . kuat emo haih nasib baik lah deskie kau ni penyabar orang nya lol lol lol pastu ennnnnnn anak first. pandai boleh ah. putih. flawless. lagi emmm pendiam kalau cam tak kenal tapi serious ah peramah gila wehhhh tu je lah kot hahahaha stay bestie xoxoxoxoxo

View more

Describe? hehe

Aiman
Hi aliff !!!!1!1!!1!1 lamanya tak borak lol tapi tak rindu haha jkjk . I kenal you time standard 3 kot tak ingat la ure like the most handsome boi i've ever met (euw) tapi dulu je la sbb skrg i dah ada @calum5sos ♥♥♥♥♥ and remember tht time masa standard 6 yg i cakap i suka u tu ? well act im not but half of me said yes lol tu dulu la ahahaha and i remember tht u got many admires cewah dak hot en . You pandai, talented, tinggi and yeah got a good looking face tho. Missing you in dubai jangan lupa balik tanah air malaysia with souvy for me ok ok ok ok bye tkcr

View more

nak desc jugak

areesa
Hi areesa weh tak tahu nak desc apa huhu
Okay u pandai , pendek , mengada tapi chillah siapa je tak kan hahahaha weh rindu nak duk sickbay sesama masa awal tahun time patah kaki peh only 2 of us je faham& mendalami how it felt lol.
u market sbp en cecececece ngan que skrg. No not together tapi cam rapat uuuuuuuuuu que tak handsome pun ((lol que jgn marah jk jk))
enjoy ur holiday reesa , sorry for all misunderstanding tht happened throughout this year he he he he

View more

Next