Ask @nursarahsyahir1:

❥Sarah Halim❥
Latest answers

thnkyouu😊

syahrainauzar

oraitt! hiks

View more

hye. followback?

syahrainauzar

Done😘

View more

Happy new yearrr everyone!! 🎉🎉

Uhuks

Tenkiu pretty mwah.

View more

Assalamualaikum . Jemput baca . Semoga menjadi suatu yang bermanfaat kpd diri dan org lain . Aminn :) http://isihatisimerahjambu.blogspot.my/2016/01/qowiy-lillahi-taala.html

Intan

sure. Tq😘😘

View more

pernah tak tersuka saya tanpa sengaja ? okay hambar .. selamat malam

a m i r

Soalan paling susah setakat ni 😂.

View more

Hey guys. I got hacked and blocked on twitter which make me create a new one. Mind to follow me? I will make sure to follow you back ( https://twitter.com/nrshknnn ) Thank you <3

she

yaa sure dear😘

View more

''I baru lepas buat medical checkup'' ''Then?'' ''I ada cancer'' ''cancer apa?!'' ''Cant survive without you'' #PickuplineRamadhan

Flwrgirl

Omg, kencing manis sara kat sini. hahaha nak dengar pick up line sara pulak?

View more

AKU NAK AJAR CARA BUAT INCOME DENGAN MODAL RM50 . HALAL TAU . BUKAN MLM , BUKAN ROLLING MONEY . BERPOTENSI DAPAT RM1000 SEBULAN ATAU LEBIH . INFO LANJUT , WHATSAPP AKU 01110932743 . INFO NI FREE JE . MEMBE MEMBE TAKDE HAL .

blvxk

Hee, tq! but maybe later dear.

View more

GOOOODDDDDDDDDD NIGHTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT! NAK TIDOOOOOO BASUHHH KAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!

Uhuks

😘😘

View more

What kind of book did you read and which one is your fav? Why?

Uhuks

Love story, Novels by hlovate i think.

View more

What do people usually describes you ?

Uhuks

tiny, short, brave and cute😜

View more

Smoga menang sajak sarah :)

Flwrgirl

hee ameen, Inshaallah. Thanks a lot! (:

View more

hello

Nxzx

Assalamualaikum. Hi.

View more

When was the last time you went to the beach?

em i think last year. yaa

View more

Done membaca ^^ Hee thankyou btw ^-^ And good luck untuk pt3 jugak :)

she

Alhamdulilah, terimakasih atas jasa you. Inshaallah, i'll try my best for both of this :D

View more

Assalamualaikum :) Ada insta tak ? kalau ada , mehlah follow insta saya ^.^ http://instagram.com/syanissa_ . Will followback for sure :*

× ᴘɪкᴀ oʜʜ ᴘɪкᴀ ×

waalaikumussalam :) sorry takde. heeee maaf.

View more

dah baca. ^^ good luck tau.banyak2 bertawakkal.ingat,menang kalah tidak menjadi ukuran.yg penting usaha mlkukan ssuatu.bitaufiq wannajah!

Uhuks

Terimakasih you :) Inshaallah, but kalau bole i nakkan sebuah kemenangan, 3 days i tinggalkan pelajaran i, sacrifices untuk practise lagu dan puisi peringkat negeri ni. sedangkan next week i ada trial pt3 exam :( em em semoga usaha i ni mendapat ganjarannya. Lagipun, kitaorang band, ada pemain muzik, i penyajak and 2 orang lelaki penyanyi. Nak ikutkan, i sorang paling kecik dalam band ni, 6 orang lagi form 5 and form6. i pulak? form3. hahaha btw shukran ya sohabati! :))))

View more

Ntah, lebih kurang mlm kot. Not sure gak.

钻石哈杉

ouh, em okayokay ;)

View more

Saya nak mintak maaf kat awak kalau saya ada buat salah , tergedik sana sini , terkurang ajar . Estoy justo lo siento ! asifni ! tupuchii ! mianei ! kosong kosong yaaa ! Selamat hari raya maaf zahir dan batin .

Intan

inshaallah, Happy eid sahabat! ;D

View more

Selamat Hari Rayaaa ~! Ask//Follow//Boom

ShinChann

Happy eid!!! :D

View more

That amazing feeling when you look back and realise that what Allah took away from you was for your own good :)

Uhuks

yess, kehilangan sesuatu berharga adalah untuk digantikan sesuatu yang lebih indah. Maka, qada dan qadar menjadi jawapannya. Tak perlu bersedih, Allah MAHA MENGETAHUI :)

View more

Hey hey hey, assalamualaikum nak tanye ni. Pernah tak tiap kali cube nak berubah, mesti ade je bende yang jadi penghalang? Pastu tak berubah berubah sampai sekarang? Ask n Boom me maybe? :)

钻石哈杉

hi waalaikumussalam, hendak seribu daya tak hendak seribu dalih. Tiada alasan untuk sebuah perubahan, jika ia baik maka teruskanlah, carilah jalan sampai terlelah sendiri. Perkara ni memang sering jadi pada i but macam yang i cakap tu, tak semua perkara mudah, kita mesti usaha keras untuk itu :))

View more

Haii ^^ A B C D E , Boom me maybe >.< Ngee ~

blvxk

Hello! A B C D E F G H I LOVE YOUUU. FOR SURE. HAHAAHHAHA boom kena blocked. sorry T_T

View more

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin :) Andainya diri ini ada terbuat salah silap atau menyakitkan hati korang sama ada yang mengenali atau tidak mengenali ..maafkan lah saya okay :') Kita kosong-kosong okay *0-0* xD Ukhuwwah Fillah Abadan Abada :3 *ask/follow/boom me ^^

♡NazirulAzri™ツ

Thanks! HAPPY EID.

View more

Loading…