Ask @nwilhelmina:

coba desc aku dulu

gabriella natalie
Sassy as fuck bitch. A truly good friend of mine yang barusan tadi jalan barengan //surprisingly di godain cowok ganteng tadi. Oh Gabby has an accent pas ngomong, gatau kayak beda gitu aja cara ngomongnya. Suka ngestalk 'temen-temen selatan kita' HAHAH. Funny banget, Aku suka! Love you

View more

jgn ky tai lo di skolah

iseng. Tetapi sekalian menjawab

View more

Post a picture of ur latest holiday!

paling latest ini aja di bali april lalu

View more

Ceritaiin dong kmrn ulang tahun gimana? Ada di surprise ga kak? Hahaha

Aku di surprisein sama cila, elen, mike hehe 💝 senang sekali soalnya tiba-tiba banget. Pantesan mereka mau nganterin gue pulang anjir haha abis itu di surprise-in sama keluarga yang kuenya abstrak banget. Mereka sih bilangnya itu kue Arctic Monkeys padahal ngga keliatan AM dari segimanapun haha. Ya itu aja sih.. I spent my birthday mostly di electro run! It was sooooo fun :)

View more

Kissing enak gak?

I asked my mom and she said it felt nice especially when you share it with your loved ones.

View more

Dear , HighSchool' friends

Gosh, I can't believe all our hard works for these past three years are finally over. We'll just have to wait for the result and I believe, we'll make it! Kuliah pasti kita misah-misah, but semoga kita masih keep in touch all the time dan ketemuan terus ya! I really wanna say my biggest deepest sorry from the bottom of my tiny tiny fragile little heart if I have ever cause any troubles that make y'all sad and angry. I know gue cewe terbangsat yang pernah kalian temuin (dikutip dari omongan sherly) but I do that because I'm being myself and being myself makes me comfortable and that means I am comfortable and put so much trust in all of you. AHHHHHHH 😭 goodluck teman-teman. Fuck you all and go to hell. (Di baca: love you forever teman-teman)

View more

Dear ex-bf/gf?

I'd be lying if I say I didn't regret all the things that happened to 'us'; even the best memories of us got me irritated, see? That's just how much I regret it.
Dear oh dear, please don't break any other hearts. You broke mine and I hope that'll be your first and the last time of you doing that kind of horrible thing. But after all, thank you. You're a lesson to be learned.
.
.
#berharapdibacamantan
#lah
#tapimantanyangmana
Ehe

View more

kenapa milih jokowi?

Soalnya jokowi ngurangin koruptor. Pengalaman supir gue cerita, dia punya sodara yang dulu koruptor di kelurahan tapi gara2 ada jokowi, dia takut dan akhirnya kerja jujur. Dan bukan dia aja, temen2nya juga pada berubah. Istri sodara supir gue seneng soalnya akhirnya dia bisa makan ga pake uang haram

View more

PAP TODAY! :)

Ternyata sudah menyebar.
Hm.. Suda ku duga.

View more

Ci pap sama kakak adik mama papa nya

Ngga ada foto bareng. Ini aja ya hehe
itu adek, mama, saya, papa, kakak yeay

View more

pap rmh coba

yaudah yaudah :(

View more

kak pap fashion terbaru dongggh!!!

pap sesuatu

My dog named Chiko just died today in the early morning when I was about to go to Church. Last night, I prayed with him for him to get better, but I didn't get a chance to say that I'm sorry for not being loyal to him. He is truly a good friend of me and my family. I finally managed to say my sorry when he died while holding his tiny hand. He must be going to be a good dog up there :) i believe. Thank you and I love you, Chiko.

View more

ci suka bule ga ?

SUKA SEKALI.
Bule itu adalah jenis manusia pembentuk gen tampan atau cantik pada seorang manusia. Intinya untuk memperbaiki keturunan deh mereka.

View more

kapan pacaran

The picture below will explain.

View more

pap yg lucu dong nad

Robot aja manusiawi.

View more

Mnurut lu cewe yang jelek kata cowo2 gmn? mereka kan ga pengen jd jelek?

Yes, not their choice. But what can we do. ..but I asked my brother for an answer and a little bit of solution, so here it is,
.
.
"HERE'S A SOLUTION TO THAT.
Step 1: Pray to God
Step 2: Find a guy who'll love you for who you are.
And if those steps doesn't work
just get a fucking plastic surgery."
.
He's mean.
I know.

View more

rambut kakak skrng warnanya jadi item ya? kenapa?:(

Iya. Jadi jelek kan, fans? Haha
Tuntutan guru gitu deh. Dia bilang sih peraturan sekolah gitu. Padahal menurut saya ya, warna rambut itu nggak ada pengaruhnya sama pendidikan saya. Kadang selera humor guru tuh emang lucu banget hehe

View more

partynya bagus banget decornya nad!

Makasih non c: it was all about balloon! <3

View more

Yaampun kakak tinggi bangett :( berapa cm sih kak :(?

...
Ouch.

View more

dear boyfriend / future boyfriend.....

We'll fuck. Don't worry.
.
.
.
srius bet mz, orang saya becnda.
ehe

View more

Cina / tiko?

Yuk jangan rasis yuk :)

View more

Next
  • 575
    Posts
  • 1585
    Likes

About Nadya Wilhelmina:

I was the embodiment of every writer's worst fear: a cliché.