Ask @omgitafiqah:

describe mak iman hahahhhha rare tak soalan itew

mak iman comel buat teh sedap hahahaha

View more

wakawakawaka

hai salam perkenalan saya afiqah sentiasa kerek

View more

lain kali usha surrounding sbb ade yng perhaaatii huahahaha

bakpe usha surrounding baik usha wek

View more

ape lh kak peqa nieey. Nnti jalan cenyum lh cikit auww hahahah

awak kita waras lagi hahahahaha

View more

kte dh senyum tdi pstu akk buat muke sombng pstu bla cen tu jer......

bilaaaa mungkin kita tak perasan kot sorryy esok tegur lagi eh kita peluk awak sampai tercekik

View more

kak fiqah sombong nk mampos

sombong ke? sorrryyyy kalau orang tegur biasa nya kita tegur balik ya Allah sorry sorry

View more

Are you more of a dog person or a cat person?

cat person I am.

View more

aku slalu quote tweet mira like everyday so aku suke mira im a lesbian..

senyap la pondan

View more

nur ahmad love u?

bukanlah ya Allah korang ni padahal yg ckp tadi tantah bukan ahmad pun lek lah hahahaha

View more

Hey<3 Can you like some of my last answers(10-25)Please,I'll do back or 150 likes=gift<3#StayPerfect,#Promise and #Sorry<3 Please help me cutie<3#Please:) Send DONE when you're done<3#Followed

David Constantin
ask.fm is an app for answering questions, not craving for likes.

View more

Apa apa, I got mah eyes on you budak tak dicintai

Batrisyia Bazla
dia anonymous weh kau nak eyes ko kat mana

View more

Bungok gila budak tak dibalas cinta tu

Batrisyia Bazla
ya Allah korang hahahaha takpa takpa benda dah settle hahaha

View more

Dah kenapa budak cinta tak dibalas tu

tanya lah dia hm

View more

bobo suka fiqah?

tak bobo suka syasya mcm comel ke mcm cantek je

View more

awak canteks ah

all praise to Allah

View more

saya ahmad. sayang fiqah banyak2 hahahahahahahahahaha

hah boyan ah bobo

View more

kay lh kte dh ckap kte just sayin wk lbih2 nnti gduh :) awk kn rmai orng nk backup kn ? mlas lh tgur orng cm wk :)

ya Allah awak tu kawan sekelas. dia pun kena serang mcm tu juga, org minat kat ahnad tapi pergi marah dia. takpelah kita tau awak bkn mcm tu kan. takde sape nak gaduh kan? jadi sorry kalau awak terasa dgn saya :)

View more

Cinta tak dibalas ke awak yang tuduh afiqah ni huh? Dia manusia ada hati perasaan so kalau ask tu biar berlapik sikit ye sahabat

alolo hahaha

View more

kte x buat andain just sayin kn kte dh ckap tdi. wk yng terase lbih2 asl ? so pikir dlu klau nk answer

kalau awak tak buat andaian kenapa awak cakap terus je mcm tu? kalau saya buat mcm tu kat awk? awak sakit hati tak? awak yg serang saya tuduh saya mcm mcm pastu awak nak cakap mcm ni pulak? saya dah jwb elok elok tadi, yes sebab saya faham soalan. kalau saya tak faham soalan dah lama saya tengking awak tau.

View more

oo kte rse kite knal die lgi lme kot ? sebb kite knal die 2 tahn lepas :)

berapa lama pun awak kenal dia, tak bermakna awak boleh suka hati buat andaian macam tu

View more

Suka ahmad? Utooooooooooo bulan kau ade crush lain ke? Hahaha

ha ah bobo di hati kite hahahahaha taklah

View more

Next
  • 762
    Posts
  • 170
    Likes

About Nur Afiqah:

♡ fifteen ♡

Malaysia