Ask @qaisyah:

Ok I am science stream student. This year i already form5. Addmath tak pernah lulus. Em, I ni minat design or hias something. But not into fashion designer. Ala benda random. So what course should i take? Ada ke course yg libatkan science + design? Sbb taknakla sia2 kan apa yg i belajar huhu

Sains tu art . It just how u think about it . Sains and design is dua benda berbeza . U have to choose one . Kalau cenderung pada seni design tu . Buat la design tapi ada sains dalam design tu contohnya corak plasma darah ke corak jantung ke otak ke . And kalau pilih sains set kat minda yg sains in part of art and jadikan design as a part time work or hobby okay ? Sekian

View more

Aku ni ada malu yg melampau sampai mak aku ckp "kau ni malu tak bertempat" haih bukan saje i just cant handle πŸ’” help me

Macam yg mak kau ckp . Malu biar bertempat . Takkan la nk pegi beli nasi lemak kat makcik depan umah pon kau malu . Konfiden pon bertempat jugak . Kalau kau dah salah patu konfiden betul x leh jugak 😊 latih diri berhadapan dgn org . Sikit sikit nnti biasalah

View more

Antara haziq aiman dengan luqman danial mana patut aku pilih? Haziq tau yang aku suka dia and bila nampak aku je mesti lari tapi dia caring pastu lepas marah aku je mesti mintak maaf. Luqman memang tak kisah langsung Just tanya pendapat, dua dua handsome. Jawab honest eh

Stop asking like this dekat shout out la . Tanya kawan terdekat sudah . Tanya mak kau ke . Pilih tu biar yg beriman beramal sudah . Dlm soalan kau pon kau dah jawab pertanyaan kau . So dont acah like u want to tanya la syg okay ? Anw nk pilih calon suami nnti elok buat istikharah la ye

View more

salah ke jadi gemuk, paha besar, pipi kembang, muka hitam, banyak jerawat, ootd tak lawa, dagu tak runcing, ada doublechin, tapi still nak jugak buat boomerang, post ig story, tweet perasaan sendiri, and selfie?

X salah . Aku buat je . Ko pon buat je lah . Alahai that socmed kau punya so dont let other buat mcm tu diorg punya nak kawal ape kau nk post pulak. Hitam boleh putih gemuk boleh kurus . Jerawat boleh hilang . Enjoy

View more

i jadi kawan dia sejak 2010. betul lah orang cakap, boy & girl tak boleh jadi kawan :') i end up, suka dia. i dah confess and he knew that i love him. BUT he ignore my confession, dia tukar topic. untill now we still rapat. sometimes dia call i, sbab dia kat U. wdyt why dia mcm ni😒tersiksa jiwa duh

Friendzone . Fokus belajar . X nak amik risiko or maybe got another girl . Entah lah

View more

Next