Ask @qaisyah:

Syaa
Latest answers

Lgdp: Dp babyface! Huhu

Eh ? Haha πŸ˜‚

View more

Have you ever fallen asleep during a class?

Ofc πŸ˜ͺ

View more

πŸƒ: learn from your bad days, cherish your good days. not every day is perfect, but every day is worth it.

タむラ

Thanks πŸ’•

View more

Depressed :(

Same here .

View more

hai guys! πŸ˜‚

Zurin ✨

Huuuiiii

View more

what your fav lipstick ?

In2it , bella ammara and silkygirl matte fever

View more

Let me you smile Let me see you laugh Let your worries go away And never come again

mimi

Senyum - asad motawh :)

View more

Lg; 5 likes done 🌸

wtfaqihah

Tq prettyh :')

View more

Macamana nak download movie?

Pencurimovie atau 123movie atau ade banyak lagi laman untuk dl movie :)

View more

Intro?

Syaa 18 MY

View more

Entertainment of the day!

Bad genius movieee :)

View more

lg ; anything questions to me ?

What will make you comfortable with someone ?

View more

Likers get 5 likes ?

Sure x lebih dari 10 orang

View more

kalau kau tgh berak ade lelaki tgk ape perasaan kau dan tindakan kau waktu itu?

Masih waras dan x berak rata rata . Setakat ni toilet kat malaysia semua tertutup sekian .

View more

Camne nk move on ?

First of all redha , redha bukan pasrah . Then cuba berfikiran sepositif yang boleh anggap yang baik baik je sbb kita sebagai manusia merancang Allah yg menentukan . Percaya pada Allah setiap yg hilang pasti berganti dan akan lebih baik dari sebelumnya . Dan satu lagi elak ade dendam benci atau ape ape perasaan negatif sbb benda tu yg akan buat kita lagi ingatkan seseorang so chill and move on selamat mencuba semog berjaya ;)

View more

i'm trying hahaha what is this? πŸ˜‚

reen.

Also dunno πŸ˜‚

View more

Nk awek kt dp tuh? Huhu

non-stop murderer

Awek ape benda awek ? Dengar seseorang perempuan tu mcm murah bila digelar sebagai awek .

View more

hi πŸ˜‚

lok yee

Hiii 😊

View more

Ok. Cuba bagitau maksud BERDIKARI.

mimi

Berdiri di atas/ dengan kaki sendiri

View more

"Mcm mne sye nk bergaul dgn korg yg sebesar alam semesta dgn sye yg sebesar semut nie?" πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† Ayt sye nie rendah diri sgt ke?

non-stop murderer

Melampau sgt sebenarnya 😌 Allah maha besar ☝

View more

Lit tu apa?

Smthg awesome or amazing i guess

View more

Heyyyy

Heyyyyyyy 😊

View more

hi

Hi hi ☺

View more

Loading…