Ask @queen_brenda_m:

Po mr bj prp po bj ca t tjera

Okay 🙈....hmm let me see 😂..... 1.jm tip qe bj shaka dhe me pelq shum ato .....2.kto kohet e fundit po m pelq sh t pikturoj ....3.di ti bie kitarres 😍❤️.....4.do vi x 24 dit n vlor 😂😂....5.km shum pseudonime si psh..gaxhgaune nunushe pupushe 😂😂😂👌👌😜...6.kto kohet e fundit naqe fls me ate kafshen deri von n cel cohem shum von 😂😂dhe sot ika me pizhama n shkoll naqe s kisha koh 😂😂😂😜

View more

Next