addmaths is hard. feel free to share your addmaths journey!

Tips;
1. If tak sempat nak catch up dengan apa yang cikgu ajar dalam kelas, rajinkan diri buka youtube channel -> y=mx+c
Dia ajar satu persatu 😊
2. Banyakkan buat latihan. Biasakan diri jawab semua jenis soalan.
3. Minta tolong cikgu/rakan kalau tak tahu nak jawab macam mana.
Yang paling penting, USAHA dan DOA.
goodluck.
Zaidatul Aribah also answered this question with: "Addmaths aku tak pernah lulus😔teruk kan..aku dapat 10 markah je masa exam pertengahan tahun😭"

The answer hasn’t got any rewards yet.