Ask @raraahoney:

Raraa.
Latest answers

Rara ada tumblr x ?

ada . mujahidahraraa.tumblr.com

View more

If you had to live the rest of your life in a movie which one would you pick?

Hmmm im not interest in movie

View more

Assalamualaikum, hyee. Tolong add wechat nie yea Ayiepstyle94. Thanxx. hee. :))

《 Åryep Яuleδ 》

waalaikumsalam hai , kalau taknak ? heheee

View more

antara keluarga dengan Allah , mana lagi penting ?

Allah the merciful :)

View more

Apa awak lakukan kalau jiran awak wawa zainal ? *ask me back :)

Maaa ♔

wahhh , semoga dia menjadi sahabat fillah saya la hihi

View more

Assalamualaikum! Saya suka blog awak . Lagunya amat merdu sekali! Nak tanya awak something ni . Awak ada jual purdah or niqab x ? Saudara saya nak . Kalau x de takpe . Sudi-sudilah Ask/Boom saya yaa!

Mimi Syahirah

waalaikumsalam wbt , alhamdulillah moga bermanfaat ya :) . saya tak jual la sayang , asif ya . hehehe nanti insha Allah saya boom kebabom

View more

Assalamualaikum . Hai ^^ Dah sambut birthday ke belum ? Kalau dah , hadiah apa yang paling awak tak suka ? Kalau belum , hadiah apa yang paling awak tak nak ? Haa , ce jawab :P Ask/Boom me . Thankyou :)

princess

waalaikumsalam , hai , belum lagi 3 hari lagi birthday saya 18/12 ni ha , saya nak novel karya hlovate , nak kumpul semuanya :))

View more

raraa good luck for yr spm and ily muah :*

alolo syukran , asif lama tak buka askfm ni . thanks , doakan saya :))

View more

describe syu sikit boleh?? -your sweetheart-

syu ? i love you first of all . syu seorang yg matang dr kite hehe . selalu dgr cite kite . baik gila la . tp sllu emosi . apa cer hehe

View more

Do you already have Ask.fm app for iPhone?

Do you prefer tea, coffee or cocoa?

tea .

View more

Where would you like to spend your holiday?

Paris :')

View more

If you want to stay be friend with me , add me on wechat . Wechat ID : irfanfikrii . Follow me on twitter @irfanfikrii and mention for followback . I'm no longer use this acc . I wanna deactive my acc soon :) Thanks for your cooperation :D

IRFAN

Hahaha yala irfan :)

View more

Assalamualaikum . Hai ^^ Mesti pernah pergi bercuti kan ? Tempat apa yang paling best pernah korang pergi ? Share lah sikit :) Ask/Boom me . Thankyou :)

princess

Waalaikumsalam Legoland , best :)

View more

Assalamualaikum . Hai ^^ Pernah jadi pengawas ? Kalau pernah , susah tak nak kawal disiplin dorang ? Share lah sikit :) Ask/Boom me . Thankyou :)

princess

Waalaikumsalam tak pernah :)

View more

What did you dream about last night?

Lupa ingatan la :'(

View more

Kalau superman datang rumah awak tetibe, apa awak nak buat? :3 *ask or boom me*

luke

peluk peluk dia minta dia bawa pergi jejalan :)

View more

What is your favorite word?

Ya Allah berikanlah hambamu 9A dalam SPM

View more

Do you like olives?

No.

View more

Do you remember your first day at school?

yes :)

View more

selalu kalau bukak ntenet apa anda slalu bukak selain ask.fm? hewhew

KHAE ®

twitter and facebook ^^

View more

Nampak Baby → Nangis → Dukung BabyTuh → Nangis Lagi → Main Main Dengan Dia → Nangis Lagi → Buat Muncung Duckface → Baby Pandang → Then Senyap → Baby Cakap " Kau Ingat Kau Comel Ke ITik → Koma ._.

luke

koma betul betul :')

View more

Do you prefer to call or text?

text , simple :D

View more

Do you feel older or younger than your real age?

younger hihi suka suka >.<

View more

Macam ayie ada tanya je :P

memang dia ada tanya :P

View more

Loading…