Ask @robindenito:

DIP

Reyhan Adiva
Reyhan Adiva Rahmadita
Ruwet
Ruwet
Ruwet
Hmm iri aku mbek arek iki iso menjujung kejujuran. Alhamdulillah. Barakah re insyaAllah πŸ™
Jenggot menawan
Sek abib a re (?)
Gateli arek e
Mek ngene2 juara KIR international bro gold medal. Gak nyongko
Suka berdakwah. Alhamdulillah
Enak diajak omong. Tapi pasti kudu sabar ngmng mbek rere
Polae mbulet
Kordes salah te dadi yanglek jare πŸ™ˆ
Arek my trip my adventure
Sueneng nggunung
Tuahes komes ginak ginuk
Bos e futsal
Mantan tapi wkwk
"Jadi begini lo men"
"To pengen cerita iki men"
Kata "Men" iku kudu onok
"Naruto, hokage, ninja, banzai.. "
"Waduh gabisa aku men ada bla bla" (ruwet)
Tak ilingno.. Ojok lali tuku kembang pas wisuda

View more

Dip balik dung capt wkwk samain wes asknya

Nabila Alifia
Wkwkwk
Nabila Alifia Murdiono
Sepertinya sih anaknya bapak murdiono
Anak bali
Gaul pol wes
Bahasa inggris e gak ngerti maneh wes serius aku seneng ngrungokno awakmu ngmng bahasa inggris mek alay e lo
Yoo yaopo memang anak ini alay
Jujur ae lek ndek magma wedok sing paling nguoyo yo arek iki especially on defense
Capt sisan iki. Mek maleh ketok wakil lek mbek aku tak kongkoni tok. Makasih yo wkwk.
Sombong sisan. Senengane plerok2. Padahal yo gak medeni blas
Jelas e bawel rek
Paulin's
Tak jawab yo. Jeneng e urip iku harus berjalan maju. Gak kudu cepet pelan2 gaopo. Ojok diem ndek tempat. Apalagi jalan ke belakang. Simpulin ya πŸ˜‰
"heh cinoo"
"oke capt"
"semangat capt. Emang kok bla bla bla"
Pap e iki wes macam zebra. Heheh

View more

DIP ku durung woyyy

Firman Gallan
Firman Muqiita Gallan
ii e loro. Lek gak loro protes mesti
Arek tuban
Ruame lek masalah sepatu basket. Mek sepatu -_- opo maneh lek ngejak man to man. Apalah daya aku gaisok basketan 😩 maleh kalah tok
Good player
Pencolotan e oke. Mlayu oke.
Kenopo? Polae gaduwe daging
Awak e balung tok
Enteng lek kenek angin wes sempoyongan
Nadhifa's
Sering galau tanpa sebab sing jelas
Pintar rajin tanggap
Keren banyak fans. Sing yoo ngono iku lah wkwk
Sering terjadi percocotan wanita sing seneng ndus πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š
"sepatu e harden iki lo to bla bla"
"ora ngono mung ngene bla bla"
"man to man a halah kon kalah bla bla"
"mandeko to ojok basketan"
Pap e
Yo se gaduwe daging?

View more

kapan maneh ?HAHA DIP BALEK GAK

Aini
Wkwkwk
Aini Latifah Bahri
Eee onok bahri e gak se awakmu? Koyok e onok deh πŸ˜‚
Anak e pak Bahri
Adik e mas Bahari
Mas e puinter rek pol2an wess mboh sing iki yo pinter se. Mek longor e lo
Galauan le
Lek cerito mbek aku lanang tok bahasane
Lanang e jeneng e inisial e B-A-Y-U lek gak salah 😏
Langgeng yaph wkwk
Good listener
good girl and always be a good girl insyaAllah mesio longor
Squad iki mbek dila nadia nuriz irzan zayyan
Lek mangan ndek djati lounge, rumah opa, blooms, wes ngono iku wes
Apalah daya aku sing mangan ndek mbak sri lek gak mie ayam pak no lengkap dengan es campur mbah wi πŸ˜”πŸ˜”
Sok sokan tangguh
Ingin menangis tapi menahan. Jare isin hadeh
Calon maba ITB Unpad UGM UB opo ae nik? Akeh wes yo wkwk
Semoga diberi sing terbaik aamiin
Oo yo arek iki mentus le serius πŸ˜‚
"to aku te cerito"
"yo amu cerito oo ojok basketan ae"
"wes ancene ****** gateli areke"
"IYUH IYUH" (gilo ngrungokno e)
[08/10 7:55 pm] Aini Latifah: Aku YAKIN 100% amu ga niat koyok ngono (yo kan mentus?)
[08/10 8:19 pm] Aini Latifah: Awkmu kudu sekan to. aku wes nangis disikan (nangisan ncen arek iki)
Pap e
Hmm ada apa dengan Y?

View more

Next