❢❢❢ IKUP
Latest answers

What is your one major weakness?

Bila orang merayu2 kat aku.

View more

What's been your greatest discovery on the web?

porn

View more

Who was the last person you said thank you to?

No one. I thank myself.

View more

What's the best way to spend $1,000,000?

Simpan bawah bantal ~

View more

How can you live till the age of 120?

Be happy, And leave behind all the hardship that life put you in through..

View more

If you could communicate with your pet for just a minutes, and they would understand, what would you say?

"...sebelum kau berak kau baru korek tanah ? or, lepas berak baru kau korek and kau guling-guling taik tu masuk lubang yang kau korek ?..."

View more

Apa yang akan anda lakukan apabila sedang merindui seseorang yang awak sayang ? :')

Hamizah.

Saya makan. burppp ~ alhamdulillah

View more

tau ape?

hurmmm. xde pape lah. Abaikannn hehehe..

View more

What do you like to talk about the most?

Food.... Oh and Hot guys. Grrrr

View more

If only one book existed, which book would you like it to be?

Book about food...

View more

Band korea.. mesti awak tak suka kan.. hmmm

Hahahaha suka lah... Mana tau nih ??

View more

Ada la juga... XD

Apa nama band tuhh?

View more

Will robots replace humans?

Mybe.... Someday...

View more

Who do you think is the most beautiful person in the World?

My mom... Oh and Channing Tatum xD

View more

What body part do you wash first in the shower?

My D.... Hahaha jk, I would probably washed my face first..

View more

What are you listening to right now?

Evanescence Album - The Open Door...

View more

hahhaha... Kenal tu tak de la kenal... just tau nama n muka dia je.. hahaa XD

Ohhh.. Hehe ada minat mne2 Band?

View more

Profile picture tu dekat mana yer? Cantik :)

Ye ker? Alhamdulillah, trimass xoxo xD Ambil gambar tu dekat sawah.. Meh lah, alang alang tu tolong menuai.. Hehehe

View more

What would you do today if there is no more tomorrow?

Makan nasi, pi jenjalan dengan kawan, luang masa dengan ayah mak abang akak mocik pocik atuk nanny anak sedara sepupu sepapat boyprengggg, tengok movie, beli semua album lagu, download lagu yg best best, buang air, solat 5 waktu, pi mekah, kemas rumah, update blog, amek gambar.... Errrr

View more

What topic of conversation do you consider boring?

Topic pasal study, sekolah, exam bla bla bla

View more

Oh.. gumball... best cerita tu kan... tak pe, lama2 nanti jadi la pro.. kena rajin2 la tgk tutorial.. btw, minat Amy Lee eh? dia tu cantik la..

Ok, nanti sy praktikkan.. and tengok tuto2, kengkadang tengok blog yg sediakan tuto2 ni, jadi rambang mata, semua cantik je. Hahahadoi.. XD Eh, kenal Amy Lee ?? Yayyy #EvFans !!!

View more

huhuhu.. rasa bangga tetiba.. ^^, Suka la warna blog awak.. gabungan yg cantik..

Ye ker ?? Trimas... actually sy nk buat tema ala-ala macam citer kartun Gumball tuh... Tapi rasa macam tak menjadi pulak. Tu pun edit cincai jer. Haha tangan tak pro lagi mengedit code-code semua nih.. Hahahahh

View more

wait! sejak bila blog saya comel ni??? :/ hahaha.. btw, thanks.. :D done visit blog awak juga.. lawa blog.. warna blog pun lawa :)

Sejak bila blog awak comel?? Memang comel kot hehehe,,. Jelly sesangat.... >< Ye ker blog kita lawa ?? Selama sy ada blog ni, tak pernah ada orang ckp blog sy lawa tau.. YOU'RE THE FIRST !!!! THANKSSS LOTSA LOTSA X'D

View more

What’s your favorite way to have fun?

duduk diam2...

View more

Where do you go for advice?

Cikgu-cikgu koop : Mama Z, Ummi, and Ibu(Cikgu Halimatun)

View more

Loading…

Ask @sarepppp:

About ❢❢❢ IKUP:

Peminat tegar Lady GaGa//Evanescence//Paramore

Bumi Allah SWT