Ask @Shazreenizzati:

ni. sy lah.. x knal ke?.. sedihnye.. k.. abaikan..

Hm siapakah

View more

tak de erk pro a, pro m kt uitm.. skang masih terlibat dgn biro kerohanian di uitm?. aktiviti sem baru ni apa dia? . hahahah. bnyk tnye lak

Err aah. Mana tahu ni? Ni siapa?

View more

kat u pernah terlibat dengan politik kampus tak? pro aspirasi? pro mahasiswa?

Er takde. Ktrg uitm shah alam takde mende tu.

View more

hari ini wat apa ja ? apa aktiviti?

Harini balik uitm je

View more

salam. smoge bertemu dengan jodoh kamu.aminn

Amin ya rabb

View more

Hi Shaz, I noticed that you wrote 'Maaf tak follow laki' on your Instagram. For me, it's not correct. You should write, 'Maaf laki tak boleh follow' instead. This is just an advise. It depend on you. I know you're trying to be a good girl. Keep it up friend.

Hi. Thankyousm for ur advise :) Really appreciate hehe. I didnt show my face much & and i wrote some dakwah in some pic so i thought that knowledge should be shared w everyone despite their genders. Again, tysm! Barakallahufik :)

View more

R u still missing ur ex's ?

Sikit pun tak

View more

people tend to think they know more when reality they dont know anything. cause knowledge is light that lighten the dark road thats my answer if u wondering why :)

aiman alif
Exactly. But i dont understand for which ques u answering 😅

View more

penggunaan ayat AL-Quran memerlukan ilmu dan kefahaman yg terperinci baru layak di gunakan oleh seseorang di dalam kehidupan seseorang agar maksud sbnr n kesucian ayat Al-Quran terpelihara apabila disampaikan. harap memberi manfaat kepada saya dan anda

Syukran jazilan :)

View more

Ur lovely tudung colour warna ape ek?

Colour dgn warna tu lain eh? Hahah adalah iknowwhoyouare

View more

apa komen you kalau ada org tu dia sibuk ckp pasal ikhtilat but at the same time dia pun berchatting dgn org bkn ajnabi ?

Mngkin dia tgh lalai sbb kita takkan sntiasa imannya naik & mendatar. Its same happened to me. Allahuakbar. Syukran jazilan

View more

selalu pakai burdah ni sbb org tu cantik ke or sbb org tu x cantik? sbb nak elak fitnah tu alasan biasa. Apa pendapat?

Hm rasanya mmg itu sebab utamanya kita of pkai purdah. Elak mnjd FITNAH

View more

ari tu tanya..."sila beli leh bagi kat awek korang"....tapi awek saya yg tukang jual tu cam mana?

Weh hahaha aku rasa mcm aku tahu je ni siapa. E10! Hahaha common ah

View more

jodoh awak

Takde siapa tahu melaikan Dia

View more

saya nak pinang awak boleh tak?

Who are you

View more

Dont mind kan klu nak share band apa? :D

Band 7

View more

Muet band apa?

Biasa2 je

View more

brape pointer asasi ?

Rahsia negara

View more

Can u share it's?

I dont use fb often. I hve twttr but i deactivate the acc for a while

View more

Do you have social network?

Yes. Twtter n fb

View more

Do you prefer fish or meat?

Meat

View more

Do you think you're brave?

Yes maybe on certain situation hehe

View more

Unisza tu ape dia?

Nama University

View more

Next
  • 218
    Posts
  • 13
    Likes

About Shazreen Izzati:

Astaghfirullah for my past. Alhamdulillah for my present. In shaa Allah for my future.