saya aku ? ish ish

taukid lafzi.

best ke phone vivo ?

haha. tak tahu. saya aku guna lenovo.

okay selamat malam. dah kene halau

huhu

mana ada lawak la , serious ni

okay. selamat malam.

okay jgn tido pergi jadi jaga

huihui. awak lawak ngat.

Cuba nak tidur la ni , tapi dorang ni sibuk main mercun . kau dah nak tidur ke ?

rasa mcm dah ngantuk tapi. kecewa lah. asyik tidur je. hari2 tidur. esok tidur lusa tidur semalam tidur. x bosan ke?

tak ,

ouh. kau x nk tidur ke?

haritu aku dpt gak 1 slice secret recipe , sampai rumah nak makan dah agak basi and kek tu dah macam hancur . haha

kau makan x akhirnya?

entahla , tahniah la dpt mkn kek . eh ?

dpt ke? dpt kut, kawan belikan satu slice secret recipe. tak mintak keyh. beliau yg bagi.

wah tahniah tahniah

makin hampir dgn mati, tapi dosa makin bertambah. apaan yg tahniah?

okay . kau ni lebih 19 tahun ke ?

19 tahun lebih beberapa hari.

sindiran

ne de. jujur ok.

salah , senior 91 tahun

lawaklah awak ni.

OK ye mmg

ni mesti junior. bawah 19 tahun.

apaa tu ?

nmpk sgt org KL.

bukan kau kenal pun

k. mg laki ko pue?

kang aku kata menarik. bukan kau nak layan aku pun

kau siapa?

ada apape yg menarik ?

saya tak cukup menarik ke?

pillow talk

uishh. wrong direction.

ahaha

huhuhu

hello

its me

Shimoki hanno , i love u more, or u love me more? Ihiks,maraebwa! ^.^

i love me more.

Hanno comel x

comel lah. opkozzz

haneep, abaikan jer haters tu i tetap sokong uols

thanks darling. 😘😘😘😘
i pun sokong uols jugekk

hanno knape bontot ko besar sgt??

ada masalah? ni mesti deli en?

Loading…

Ask @shimokihanno97:

About hanno:

mujahadah memijak nafsu.

http://www.facebook.com/hanifsupirno

More