Ask @spiderIZ:

Have you ever given up on someone? Why?

yes...act ra tak mudah give up but yg ni.. Best Boy Friend ra..dah tak tegur ra tak tau kenapa padahal ra dah anggap abg...ra very very down dah 2 tahun tak contact ra..you know why? sebab perempuan s*** tu!!...dia cakap stop bothering him...and selalunya kawan ra ni walaupun ada gf dia still layan ra...but this time..his second s*** gf suruh ra stop texting w him...start tu lah dia tak tegur ra...ra tak prnah pun buat salah dekat dia..so...ra anggap dia tak ada di dunia ra lagi...
' i throw the ones who threw me out of their lives ' siapa nak kawan kawan lah siapa yg tak nak tak pe tak paksa pun

View more

Next