Ask @syafiqahathirahalias:

kenapa you lama tak online?

kena pergi outstation. huhu. btw I always online my ws and IG. do dm me yaa if I know you. 😁

View more

pernah jadi anon tak sepanjang guna acc ask.fm ni?

tak pernah. tambah tambah ni acc baru. huhu. dulu masa sekolah pernah lah buat tapi since create acc ni mmg tak pernah lagi. sebab tak sempat nak ask sape sape. setakat ni jawab soalan je tu pun pilih soalan yang ok laa.

View more

saya ad subjek event management.dan group saya dapat event berkaitan akademik....ad sesiapa boleh bagi idea x nak buat event ap??

tak pernah belajar subjek ni

View more

As i grown up. I chose more to be alone #isthisnatural?

not so natural. it is rare unless you have something important to focus on

View more

How to stop watching porn? 😞

watching me everyday and you will not watching porn anymore huhu. k k just kidding. avoid to stay alone and read Quran and zikir.

View more

Next