Ask @syafiqahathirahalias:

Anak buah aku bagi satu soalan, dia tanya kenapa ikan hidup dalam laut? Aku jawab sebab kat darat dia tak boleh bernafas. Jawapan aku salah, gais. Dia kata ikan hidup dalam laut sebab kat darat ada kucing.

ok jap nak gelak

View more

How to jaga hati orang dalam masa yang sama tidak menyakiti hatinya? Nak marah, kesian. Tapi sebenarnya memang tengah marah sangatttttt! Hahahahahaha

Nani (βœ”)
breath in. then buat tak layan. haha. pastu nanti perasaan marah tu sekejap je hilang. then bila nak layan org yg sakitkan hati tu, jawab soalan dia dgn gaya annoying habis. cakap pun mcm acuh tak acuh then nnti dia faham laa kita marah dia haha.

View more

Korang rasa couple tu elok ke? Kalau korang rasa couple tu boleh membawa kepada penzinaan berikan sebb , jika sebaliknya nyatakan sebbnya . Semoga dapat menjawabnya .:-)

tak elok. sebab dalam Al-Quran sendiri kata jgn menghampiri zina, dan couple tu yes it is zina hati yang membawa kepada kerosakan ummah. dari zina hati ni laa kau buat benda lagho yang sepatutnya kau boleh buat menda lain such as khatam Al-Quran and so on. memula suka, ajak jumpa, pastu pegang pegang at last tergadai maruah. So the best thing is cinta lepas kahwin semua halalaltoyyiban.

View more

Mncintai atau dicintai.. ko yg mana satu? Ke ko syok sendiri? Haha

dicintai oleh orang yang mencintai aku. tak pernah lagi syok sendiri setakat ni

View more

How can i date with my crush ..i can't believe that well..so i need move on withmy ex before so should i couple with him or not.just friend?

just friend with everyone. just make them friend zone. then one day the true one will come to you. no need to find them (incase you are a girl I talk to) ngeee 😁

View more

I mean about everything what you love and hate about Malaysia??

Ashas Ahmed
love malaysia because have lot of place to visit and hate about the political of malaysia and Malaysia economy this day

View more

You're welcome to ignore this shoutout but there's one thing i wanna share to you. If you find yourself are walking on the path that is hard for you, remember this, you are not alone in this situation. You might see them happy on the path they are walking on, but deep inside, no one knows πŸ˜ƒ

Bloody Rennis
yaa that's totally true

View more

If you are given a chance to scream, what you want to scream out and where you want to do it? Or perhaps, who are those 'lucky' people that have to listen to it? You may write your answer in a dialogue/story/etc form. #DontKeepItAnymore #LetItBeListened

Bloody Rennis
I want to scream i love you to the person I-will love most at the highest place such as mountain.

View more

Next