Ask @syafynajihah:

ketchxp
Top answers

describe nuwairah

yairoh :3
Nur Nuwairah anak perempuan Zamri, haha
my twin katak0 haha, comel, mata besar, senyum lebar, ada dimples ♥ sentiasa kemas, lagi lagi tudung dia, tak pernah tak betul. ish.
haha. dia suka lukis, (kalau tengah melukis, aku suka usha jari dia), jari dia runcing, lawaaaaaaaaaaa.
yairoh suka tarik/cubit pipi orang, hahaha
tulisan dia kemas gila tak kisah lah dia tulis camne pun.
dia gelak kadang kadang bunyi cam pelik, cam unik, tapi comel. haha
selalu memahami aku, geng aku kalau nyanyi dlm kelas-sambil buat latihan cikgu bagi.
okay, tu je :b

View more

kau sekolah mana?

sekolah yang terletak di sebelah ILIM, IPG, sempadan bangi, sg merab, dan berdekatan highway. hakhak

View more

pindah ke?

Pindah tempat duduk je

View more

i miss u damn much u know. i miss your craziness. i miss your story. i miss all about u.i cant find friend like you nowhere. i miss your hug your kiss. :'( i miss to tell u story. i miss your impression when im surprising u. i already miss it :'(

GODBLESSYOUkausukajebuatakucamnien. Suka je bagi benda benda camni. Suka je buat surprise. Suka je buat aku sakit jantung(okay tak betul). Aaaaaaaaaaaraaaaaaaa bila boleh jumpa lagiiiiiiii. Ala kau bukan suka bagitau aku pun. Muncul pun tiba tiba. Banyak kali aku dah kena heartattack. Kau tahu tak kau kejam. Aku benci kau tapi aku suka kau, bakaaaaaa aaraaa chan. Hm selamat berpuasa hm sorry for the '7 days ago' :/ ehehehe.
\\486//

View more

I WANT TO KNOW! SIAPA CRUSH KAU?!!

CRUSH? OH semestinya Mr H. I mean, History (Sejarah). Aku sebenarnya dah lama suka dia. Tapi dia mungkin tak suka aku kot. Tu susah nak score tu. Aku harap hubungan kitorang berkekalan. Tiada lagi istilah FAILED. okay, puas? ._.

View more

describe nurlina khalidah

kurang tinggi. Cun. Budak baik. Pandai. Sesuai sgt dijadikan ccalon isteri. Kekeke

View more

You are allowed one beverage for the rest of your life. What would you choose?

sky juice HAHA

View more

What gift would you like to receive on the upcoming holidays?

chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
chocolate
is it too much?

View more

What's the most expensive thing you've ever broken?

Someone's heart

View more

syafiqah najwa adik kau kan?

aku ada adik ke

View more

describe luqman

anak zainul anzaid.
pengawas, TINGGI dah dia. budak bb #HAVOC. budak chess. pandai. suka cari pasal. sikit annoying sebab suka loyar buruk. tapi dia lawak. jangan mintak dia demam, nanti dia jadi diam gila, cam pelik...........haha.
oh ye, sir allen cakap dia MPV....lol MVP. most value person, kot. cehhh
luqman #HAVOC #hidupluqman

View more

Desc nala

nala suka minum teh.(nala nak teh) perasan tinggi dari aku. hahaha. anak umi. pandai addmath, ofc. suka cari pasal dengan aku. geng suka beli 3c. haa

View more

Desc aina-chan

aina-chan.
anak azmi yang keempat (pada asalnya).
kurang tinggi, cun, floles, suka senyum pastu ingat dia senyum comel.
budak pandai, otak kiri, suka peluk aku pastu cakap "babat" mende tah.
murid kesayangan cikgu, manja melebeyy, bakal pengawas (lets hope so).
mata bolat, muka makin berseri.

KAWAN YANG TERBAIK MENJADI PILIHAN RAMAI DI ABAD INI.
wo xihuan ni.

p/s dah cukup kembang ke belum na?

View more

desribe aboy and his gagak hitam

Aboy form 5/senior. Pakai spect. Dulu pengawas. Suka buat lawak. Satu sekolah kenal dia. Geng2 dia gagak hitam pun tak kurang jugak. Budak2 yg dikenali ramai. Kacak kacak. Peramah (atau mungkin terlebih peramah :b) Suka tengok diorang satu geng, cam belangkas~ okay itu saje

View more

syafy describe :)

Adline ♫

Aliiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn :D
Nama penuh Nur Adlin bt Jaafar. (ada nur en?? haha)
dulu dia sekolah dabb, form1-3. masa kat dabb, dia memang orang kuat BB ((basketball)).hhahaha ((rindu nak main dengan kau lagiiiii))
sekarang form 4 sekolah reko pulak.
Alin ni dah lah suka buat lawak, comel satu hal. hahahha
aku suka dengar bila dia tengah cakap. ((lol))
pastu, nak kata tinggi, tak sangat. hahhhahha
friendly, pandai amik hati orang (Y)
kpoper (tak tau still lagi ke tak :b), budak "hts"
em lagi..........tu je kot :b

View more

Do you prefer a bath or shower?

Shower :)

View more

Desc yot

yot tinggi. suka buat lawak kadang dia tak sedar dia buat lawak. cepat panik. muka dia kalau amik gambar memang main peranan. budak kisas.

View more

Desc zana

aku rasa dah desc weh. haha
tinggi, suka buat muka comel- kelipkelip mata -.-
atlet negara. one of febians.

dia suka aku. -w-

View more

what do you think about yrah [taetae's voice]

She has an issue. ._. She's crazy

View more

kenal azira 4A x?

Apa tak kenalnya

View more

describe syahida :)

Syahida aiza. Eh bukan dah ke? Haha.
Anyway, aiza kembar azira. Tinggi. Budak polis. Lawaaaa. Rapat dengan junior form3. Suka tolong orang. Baik budi pekertinya. Haha. Kategori budak pandai gak. Suka gelak, gelak memanjang. Hahaha

View more

Hye 'lemah lembut'.. hahah XD

off.

haiiii~~~ lemah lembut. hahahahha

View more

haah smka an.wajib amik 9 la

Harith Azuan

oh hahaha okay, 9A then! :D

View more

Kalau awak nampak satu barang ni, adakah awak akan beli barang ni sebagai hadiah untuk diberi kpd someone special tak pun beli untuk diri sendiri je ? *ask or boom me maybe?* :)

Kalau rasa perlu untuk someone tu, belilah. Kalau tak, tak beli lah kot. Tapi kalau berkaitan coklat, yesss, beli untuk dia dan diri sendiri :3

View more

Loading…