Hai. :)

:)

kau kenal aku tak.Aku tgh bosan ni. :)

Hahahaha.

What does the life you want to live look like?

Adelah ahhaha.

How bout me ? hmmmm secret | secret | secret :)

What's. kau sape ni? Hahaha.

Assalammualaikum :) Hope dapat ask me back \ follow :D Tyqa

Waalaikumusalam. Okay done. in shaa Allah ^^

main omegle jom

okay. ni siapa?

ask or boom me ?

Okay no problem ;)

hoi

Assalamualaikum ;)

Hye :) aslmkm Mind like this http://ask.fm/Ipah_Swagger/answer/106206349173 Thanks ! i Really appreciate that dear >_< asdfghjklBieberPhobia

Okay no problem ;)

NurSyahadah Binti Zulfakar. Kenal tak?

Ya saya. ni siapa ea? ;)

Would you date yourself if you were someone else?

entah. Hahaha

Do you have official Ask.fm app for Android?

Tak

menyeronokkan atau tidak ask.fm ini? soalan untuk malam ini tingkap bilik tuh dah tutup belum? kang kang . . . Wafiihanieeee

Bolehlah tapi tak boleh kalahkan twitter. hahaha dah xp

apakah kereta idaman awak suatu hari nanti ? :')

swift. hihihii awak? ;)

Assalamualaikum :) may you intro yourself ?

Waalaikumusalam. Syahadah/15/seremban . Hby? ^-^

Hari Ini : Saya ada crush . Tapi crush saya dah tahu yang saya suka dia . Kami pun dah berkawan selama setahun 5 bulan . Tiba tiba datang seorang stranger yang suka dekat crush saya . Apa yang patut saya buat ?

Kalau awak baik biar je. ;)

assalamualaikum .. hai follow me back .. btw intro ?^_^ Syafinz

Waalaikumusalam . Done ;)

awak comel lah :D

Thanks. ;) Awakk lagi comel ;)

Happy Birthday :) nr♡

Thanks sorry late. ;)

Happy birthday to you :-D

thanks. sorry late ;)

SYADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <3

Yaaa nii sapaa? ;)

do you love me?

no

Please could you like my youtube video?If you can i will like 10 of your answers:D---- Sorry That this isent a proper question---- http://www.youtube.com/watch?v=bQ5tVfnPn44&feature=youtu.be

k

: Kalau phone senyap bermakna ?? Tyqa

Takde someone yang special

Hello ! Saya rindu awak dan ask.fm :3 lol dah lama tak main menda nii ~ Eiman ?

Haha. samelahh :')

Loading…

Ask @syahadah: