Ask @syahninabila:

syahni nabila
Latest answers

Do you already have Ask.fm app for iPhone?

tak.. maaf, sye x kaye nk bli iphone. :<

View more

Selain Ask.fm korang suka apa ? Facebook ? Twitter ?

facebook, twitter and blog ,.

View more

Anda pernah minat pada someone ni. Dulu anda akrab dengan dia tetapi setelah dia mngetahui bahawa anda meminati dia, dia terus berubah. Dia dah tak nak tegur anda, pandang pun tak lalu.. -_-" Pernahkah berlaku situasi sebegini di dalam hidup anda?

Ana Stasia

Tidak pernah,.

View more

Question this day: Namekan satu permainan masa kecik2 yg anda selalu main dulu ;)

NIA IZLIN ❤

ting - ting,.

View more

hye ! dah follow . follow balik ? http://ask.fm/nurulzzatie

okey,. :3 dah follow dh,.

View more

Apabila anda sudah bernikah, pnggilan apa yang akan anda panggil pada pasangan anda?

Ana Stasia

sayang,. maybe~ :D

View more

Awak follow tak semua orng yng like awak walaupun hanya sekali sahaja dia like?

Tidak,.

View more

klaw awk dpat twaran blajar at mesir , adakah awk akan pergi ?

Tidak,.^^

View more

kenapa lelaki suka dngr suara perempuan?

Ana Stasia

ske ke?,. x tawu pulak,.

View more

Dalam Al-Quran mengatakan bahawa salah satu tanda akhir zaman sebelum kedatangan Dajjal, adalah runtuhannya Masjidil Al-Aqsa... Apakah perasaan anda dengan keadaan Islam sekarang?

takut & gerun,.

View more

Bosan tak Hari ini ?

Eiman ?

x,. hari g jaln2 kt bndar,. ^^

View more

Have you taken your lunch?

Nope!,. :)

View more

Makan tak keropok moni?

masa kecik2 dulu mkn laa,. skrang susah nk jmpe,.:/

View more

We're the CHAMPION! We're the CHAMPION! *sambung2~

ermm,. sOry2,. x hafal laa,. hehew!,. :/

View more

Apa yang korang rasa kalau korang senyum tapi orang tu tak senyum balik? -________-"

rse mcm nak campak orang tuu dalm laut je,. huh!,.baru puas aty aku,. >.<

View more

Are you insane?

yes

View more

Magic Twin! rasakan kehebatannya! Iklan apakah ini?

nth laa,. mcm ingat,.tp,x bole nk ingatt,. :/

View more

bagus2 . tingkatkan usaha anda :)

NIA IZLIN ❤

thankz sbb bg sokongan,. hehe,. XD

View more

sakan like nmpk?

NIA IZLIN ❤

haha,. biase laa,. hobi,. :3

View more

Awak rasa awak sempat tak berkahwin? Awak rasa apa yang kemungkinan terjadi yng menyebabkn awak tidk sempt brkhwin?

saya rse saya akn smpat berkahwin,. i'allah,. :D

View more

what is Virtue?

ntah la,. cbe awk crik kt dictionary,. :3

View more

Who is Bambi?

Bambi?,. spe tuu?,. x knal laa,. :/

View more

Setiap post kita bakal disoal semula, dicatat dan Allah tahu semuanya. Dan setiap yang membaca menjadi saksi ketika di akhirat nanti. :) tahukah anda?

Yupz! saye tahu ituu,. ^^

View more

Kalau nak melangkahkan kaki ke SEJADAH pun dah berat, tak usahlah berangan-angan nak melangkahkan kaki ke syurgaNya.. Betul tak?

BtOl sngat sangat!,. :)

View more

Hai ? ini soalan .

Eiman ?

hai soalan! hehe,. :3

View more

Loading…

About syahni nabila:

any question??,.^3^

Senggarang, Batu Pahat, Johor