@syazwanibalqis__

Nur Syazwani

Ask @syazwanibalqis__

Sort by:

LatestTop

Related users

Cer share korean drama yang best . Tak kisah lah lama ke terbaru . List kan saja . TQ ?

Desendent of the sun
Uncontrobally font
Love in the moonlight
Sweet stranger
Secret romance
Mad dog
Witch court

Pernah tak rasa "kalau tegur rasa serba salah" kalau tak tegur pon rasa serba salah" then apa yg korng buat?

Hanya berdiam diri ,dan biarknnya berlalu??

kalau kau kan. suka kawan kau buat surprise bday party with glamorous and fancy food or pegi mkn and then cash rm100, pegi cari hadiah sendiri?

Klau aku better pegi mkn sndiri sbb kwn2 aku tak mcm tu?? tapi klau dorng buang tebiat nk buat suprise bagai aku on je?? *ngk type kwn kau mcm mna?

Next

Language: English