Ask @syirasaleh:

What insects are you afraid of?

i dont afraid of insects. aku geli sgt2 dgn telur cicak ews

View more

Kenapa kita akan rasa lapar dan dahaga bila bangun tidur ?

Shaz :)
bcause bila kita tdur kita merehtkn sgla anggota bdn kita. bila bgun of course ah bdn lemah and mahukn air/mknn

View more

Do you think people that hire maids are lazy person ? if you say no, give some reasons..

Shaz :)
no, dorg ambik bibik not bcause of mls. smtimes parents dorg xde masa for hal2 rmh. tu yg bg kt bibik uruskn & kbnyakannya lebih kpd pengasuhan je

View more

halooo ~ sihat ?? lame tak bukak ini akaun ^_^

Jieya.
alhamdulillah sht je

View more

Apakah tindakan u ketika menghadapi ujian Allah ?

Shaz :)
sbr & redha with all that ketentuan ilahi

View more

Jika you telah terkasar bahasa kepada ibu bapa you, adakah you akan meminta maaf kepada mereka? atau buat tak tahu ? atau rasa bersalah tapi pendam ? atau ego you sangat tinggi untuk meminta maaf ? atau rasa bersalah tapi malu nak minta maaf ? ataupun tunggu hari raya baru minta maaf ?

Shaz :)
rsa bersalah tu sdh smstinya

View more

whats up milkza ?

eya

tu pun x byk tempahannya :) sbb ambik dkt2 sini je :)

♔Jie_Are♔
ok lah tu ;)

View more

pling skit apam jihah buat 60 biji :)

♔Jie_Are♔
Ouh byk jugak tu. best lah cuti2 ceni ad kerja jihah

View more

ramai la jugak. sbb ramai org buat kenduri ;) hari tu buat kek dgn kak pienaz >< !

♔Jie_Are♔
oh yep. buat kek. sekali org order plg sikit pun brapa byk apam polkadot tu?

View more

eh2 jihah mmg kerja >< ! Ambik tempahan buat apam polkedot :* nk ? 1 tiga kupang :P

♔Jie_Are♔
Oh ya? bestnya buat tempahan org. aha takpe lah akak pun reti buat jgk. ramai ke org tempah?

View more

budak tecik nih busyy :b .. hihi. xda keje aihh >< !

ecey busy lah kununs ajet kerje je jihah ni ah yelah

View more

Lol xD nk promote kwn kelas ke kak syiraaa woii -..-

♔Jie_Are♔
aip skrg bru nk di reply nya budak tecik ni. btw okay pe kwn2 kls akk Hahah

View more

cubit pipi

Aip jgn hrp ah

View more

weh tak boleh tidur lahhhh

ni mst budak bertuah ni smlm. tutup mata. baca doa. baring diam2. nnt tertidur lah

View more

hanya gadis biasa, silap tu hanya gadis luar biasa- meow

meow meow eshermat lah likha

View more

Nak tau, ada stalker terbaru*yeen

uh? dia mmg stalk kau pun kan. knp dia buat twita ke

View more

oh ya, knp dgn eshermat?

abe baru hg lah kehkeh

View more

Hanya gadis biasa . erk

Eleh so nk gaduh ke?

View more

org jenis mcm ner awak sukew??

menerima aku seadanya :)

View more

oh yaa, get IT.

bgslah

View more

eshermat?

pronounce it properly then you'll get it Haha u already know babe

View more

kucing dlm bahasa german bukan Katze kew?

Ha btl lah tu. sp lah ni ye

View more

Next