#adventurer

588 people

50 posts

Posts:

Spotify users: What was described as your listening personality in Spotify Wrapped? Do you feel it represents your style and tastes? (Here’s a breakdown) https://newsroom.spotify.com/2022-11-30/get-to-know-your-music-listening-personality-from-2022-wrapped/

asgardarts’s Profile PhotoLivi;
✦ ───────────── ✦
. συт σf ρσтαтσ qυєєи
✦ ───────────── ✦
I have the adventurer- listening personality. What is yours? :)

Kalian klo buka YouTube biasanya nontonin apa?

HildaRamadhania’s Profile PhotoHildaLR
channel JerryRigEverthing, kalo yg lokalan paling GadgetIn trus channel uji nyali versi Arab Adventurer Alaa, channel UFC selebihnya nonton channel Business Insider buat inspirasi ✨ nyari komoditas yg ada disekitar ane yg bisa digali potensinya buat dijual ke luar negeri, itu aja sih 😇

If you were to be an adventurer in a fantasy setting, what kind of weapons and gear would you take with you? Would you be a mage, use swords, bow etc.? ⚔🛡🧙‍♂️

TobbeAsks’s Profile PhotoTobbe
Oh that would be so cool, I'd get a long ass sword and some guns. Maybe powers but I'd definitely use the swords and guns more

ʀ.ᴋ ️️️️️️️ ️️️ ️️️ ️️️ ️️️ ️️️♝️️️️️️️️ ️️️ ️️️ ️️️ ️️️ ️️️ https://ask.fm/nightmcre/answers/159128150710

️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️⌇ ️️☆ ️️ ️️ ️️ROMAN KARKAROFF.
️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️⧸ ️️ ️️️️ ️️002.
️️ ️️
️️ ️️
️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️' ━━━━THAT'S FAIR ENOUGH, YEAH. ' sometimes nala wishes she was LESS INTO RUMOURS, but alas. . . it's a disease she can't get rid of. ' let me REPHRASE the question then. are you here for the tournament that surely has NOT BEEN RUMOURED to be happening this year after. . . well, A HELLA' LONG TIME. ' did she really rephased it? SHE'S NOT SURE, but as long as she gets ANY kind of answer that SHEDS light onto the topic, SHE DOESN'T CARE HOW SHE GETS IT.
️️ ️️
️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️WHEN HE STOPS, SHE NATURALLY STOPS with him, albeit she's caught off guard by the sudden decision. LICORICE is focused on the SAGE, holding his gaze as if it isn't giving her the HIBBIE JIBBIES. ' oh, you have NO IDEA. ' it's her BEST feature as much as it is going to be her DOWNFALL. she reckons the only reason why ANY SLYTHERIN, or really anyone else, hasn't used her so far is because of her INABILITY to keep her mouth shout, AND ANY KIND OF SECRETS WITH IT.
️️ ️️
️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️MISTER SCARY IS A RIGHTFUL NICKNAME, but even as he steps forward, nala TRIES not to show it. she narrows her eyes, ARMS CROSS on her chest. it's the pride in her that DOESN'T ALLOW her to SUCCUMB to a slytherin. ' YOU DON'T SAY. haven't noticed. ' mocking him? NOT A GOOD IDEA. but she's done did it. ' ━━━━show me? ' there's CURIOSITY in her voice, in the way her expression CHANGES. oh, how she wants to. HOW THE ADVENTURER IN HER BEGS HER TO.
️️ ️️
️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️SHE WATCHES THE GATE MATERIALISE IN FRONT of them, and she can't say that she's NOT IMPRESSED. alas, CONCERN enters her mind just as much as CURIOSITY HAS. ' you see, ROMAN━━━━ ' she LEANS BACK on the wall. ' i might TALK A LOT, and have shit tone of QUESTIONS, but i ain't DUMB. ' she doesn't know MUCH ABOUT HIM, but just one look at him, and DISTRUST and WORRY is what she mainly FEELS towards him. IS SHE WRONG? MIGHT BE, BUT RARELY IS.
️️️️ ️️
️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️⌇ ️️☆ ️️ ️️ ️️️️️️SO NALA SHRUGS, TILTING HER HEAD━━━━
️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️ ️️️️️️ ️️ ️️️️ ️️ ️️️️️️️️' so how about you SHOW me HERE instead? '
️️ ️️

View more

ʀᴋ            httpsaskfmnightmcreanswers159128150710
+1 answer in: “️️ ️️ ️️”

Post a story from 2015 !! Something that happened to you! You're an adventurer back then, you still are but i love your stories! plz share one!!

uh, it was the most interesting year of my life tbh, moved around a lot, dated a lot of people, lost a lot of friends, gained friends and started talking with bren that September
Liked by: Ho Ho✨

Welches Zitat (egal ob Musik/ Buch/ Film/ Serie) beschreibt deinen Charakter/ deine Charaktere am besten?

❋ Maya Hawkins: "She was an adventurer at heart; but oh how she loved drinking this tea from this mug in this chair. Oh how she loved to be home."
✷ Daniel Gemini: "We are all searching for someone whose demons play well with ours."
❁ Anastasia Iwanow: "Do something instead of killing time. Because time is killing you."
☼ Katerina Iwanow: "I'd like to be my old self again but I'm still trying to find it."
❆ Shania Dakota: "Helping a person will not necessarily change the world, but it can change the world for that person."
✣ Malachai Hawkins: "No."
Welches Zitat egal ob Musik Buch Film Serie beschreibt deinen Charakter deine

Agar hamara ye sawal apki tabiyat-e-garami par nagawar sa na guzray to ap k naam ka matlab pochnay ki jasarat kr sakta hon? Kya ap in gunahgaar kanon ko apny haaseen honthon sy apny haseen naam ka matlab sunny ki ijazat dety huy ye sharf ata karain gi? I shall be very GREATFULL Yous sincerely Anon.

Hajra is derived from arabic word hagar which means To emigrate and hajra means adventurer & excellent
Anyway apka sawal bilkul pasand nahi aya kaafi ajeeb tha ap bhi meherbaani kar k untick karein 😒

Maybe U R not an adventurer type how in hell U love the cesar if U Don't have His passion believe me U won't regret my friendship i am a nice guy with a lot of common stuff i have with U Would U give me a chance?🌹

I dont give no chances, so as nice as it could be, but its a no. Can I know who this is pls?

What are your Hogwarts and Ilvermorny houses? Do you feel that you belong in those houses? Why or why not?

horcruxes_and_hallows_spam’s Profile Photohallows; spam
I'm a Slytherin and I think it's the only one suitable for me.
I wouldn't check enough off the other's checklists to even be slightly anything else.
I'm the furthest away from Hufflepuff.
I'm a Wampus by sorting quiz on Potternore but I feel like I'm a mix of Thunderbird too.
I'm an adventurer and I'm very curious but I guess I'm always ready to stand my ground and fight so I'm more Wampus than anything else.
Maybe 70%Wampus 30%Thunderbird.
I'm the furthest away from Pukwudgie.
I wish I knew more about Wampus.

Ur nickname 😂❓Ur height❓Ur age❓Ur school/ university 🏢❓Ur best friend 👭/👬❓Ur gf/bf😜👫❓Ur dream ❓Ur fav actor ❓Ur fav singer ❓Ur fav song❓Ur fav food ❓Ur fav drink ❓r u like adventure😉❓mom or dad👩👩👧❓

nick = saasta :3
6'1
age 21
Comsats
best friend = Mueed
Dream = Asaaan zindige
Actor = koi khass nahi
Singer = arjit singh
Song = Ruksat
food = biryani
Drink = String
Yes zindige aik adventurer ka e name haaai
Both :"))))

pandangan kalian kepada seseorang yg suka berpetualang gimna sih? atau lebih tepatnya bisa disebut anak bacpacker ✌ makasih ya?

ajipratama2’s Profile Photogeww
Orang yg suka berpetualang adalah orang hebat! Orang yg bersyukur atas nikmat keindahan alam yg diberikan oleh tuhan! Mereka mencintai alam! Tentunya mereka akan menjaga,melindungi,dan melestarikan nya! Bukan nya untuk merusak atau mengotori
Mereka adalah orang yg pemberani menaklukan dan menjelajah hutan maupun gunung dan alam lain nya
Dengan makanan seadanya mereka mampu bertahan hidup dan mandiri
Disitu kita dapat belajar menjalin kebersamaan,saling menyemangati satu sama lain,saling pengertian!
An adventurer is a very great man conquering nature!♥ i love backpacker♡

While you're probably right about the attempted 'sexiness' of Lara's character, Uncharted is pulpy action nonsense with an invincible boring protagonist. I really liked having a version that emphasised how difficult being an adventurer actually was, for contrast. Breathier Uncharted next time pls

Yo, Nate's not boring, you take that back!! Nate's quirky, funny, charming, goofy, etc. He's got moxie, he's got a personality. And his personality matures over the course of the games as well, but some of his defining characteristics (like his humor) remain constant.
.....I can't even think of 4 adjectives to describe Lara Croft's personality (that wouldn't also describe every game protagonist ever... like "determined" and "adventurous" and "resourceful" and stuff.) I would hang out with Nathan Drake at a party because he's interesting and fun. Lara? We'd probably make awkward "So... what do you do?" smalltalk before I spot Ellie from The Last of Us from across the room and excuse myself to hang out with her instead.

Ur nickname 😂❓Ur height❓Ur age❓Ur school/ university 🏢❓Ur best friend 👭/👬❓Ur gf/bf😜👫❓Ur dream ❓Ur fav actor ❓Ur fav singer ❓Ur fav song❓Ur fav food ❓Ur fav drink ❓r u like adventure😉❓mom or dad👩👩👧❓

ashu ..😊5.2 .👍.17....😊punjab clg (pgc) ....no bf ..😜GT PILOT ....koi b fav actor nhi...bilal saeed .... youngstunners song♥ ... fast foods 😋😋..vine 😂😂...yo man m adventurer 😜😜😜 ..
both r my life 😍😚😙

hi belin! can i ask u a favor? would you please recommend me places to go in bali? pantai apa aja.. tempat ini untuk itu, etc.. it'd mean a world to me, thank you!!!!! :)

i recommend you to go through all the beautiful beaches here in Bali, padang padang beach is great for swimming although it is crowded as ut's a surf spot but still think it's worth it. if you want a slightly more peaceful one go to greenbowl damn that's one hella journey to go up and down ( stairs tons of it ) but it's worth the view!
and then i personally love Jimbaran's seafood so i'd always eat there in the evening so yea must try! if you'd like something fancy try El Kabron it has a sick sunset and delicious food! next is Single Fin , they have Nalu Bowls with a view , what more could you ask for? 😜
Canggu is also a great spot to go through , you can go bike riding ( as its faster cause traffic) to Batu Bolong beach! you'll pass great brunch places!! to name a few isCanteen and Crate Cafe , Betelnut and Deus is also good! then head off straight to the beach where u can either chill surf and eat bakso or go inside Old Man's.
if you like balinese food try the Babi Guling !! there's Pak Dobiel and there's Chandra which i personally like, also try nasi kedawetan it's everywhere, theres one in seminyak and one in Ubud. Id also recommend shopping in seminyak tons of cute stores selling handicrafts or home decor you don't want to miss! and ofcourse clothes accessories and souvenirs.
beaches in seminyak are okay aswell like 66 , cocoon has great nachos and other tapas! affordable too! and if not you can always go for Lumpia & Bakso by the beach 🌞 and then dinner at Ultimo's cause its cheap yet taste good and the place is neat . I can name a few of other great restaurants in seminyak , taco casa for mexican food and then sister fields and boss man for burgers and coffee places gosh you'll know on your own once you walk through seminyak hahaha you might want to also try La Favela for lunch the place is uniquely cool.
ubud is a must go if you've never been, but there is like Kuta but like just not as crowded.. theres Rice field you can go trekking to. and Villa's with tremendous view. it depends on what you like! are you an adventurer or are you just a laid back chill , shop , dine kinda person. i'm tired hope it's helpfull.
have fun in BALI , keep it clean ya 👋🏻🌺🌴

View more

...the identification of weakness & strength on the characteristics might come handy when you wanna understand (or emphatize) why people react in certain way~ Kalau MBTI lebih situational/temporal, si 4 personality types ini lebih kayak payungnya (as you mentioned). Thankyou ...(2)

well, ini nyambung sama pertanyaanmu yang pertama.
pertama saya bukan pake MBTI tapi pake updatenya MBTI yang sudah pake berbagai amplifikasi dari 4 temprament yg dibikin Keirsey, penekanan model archetype nya Beebe, hingga neurosciences.
saya paham yg kamu bilang kok hehe, karena kalau kamu mau paham typology kamu harus paham dulu 4 temprament yang menjadi spectrum utama sebelum akhirnya ke 16 dikotomi lalu ke 8 fungsi yang ada lalu dinamikanya.
long story short saya menekankan kelemahan dari 4 temprament apabila dibandingkan dengan assesment masa kini.
dan yang sudah dikemukakan 4 temprament itu mudahnya sudah cover sama mbti dan bahkan dikasih ekstra yang 4 temprament gak jelaskan.
while 4 tempraments itu cuman paling generalnya aja, jadi kamu bisa baca secara general tapi secara spesifik akan kebingungan, dan akan maksa nyocok2in dan gak menjawab kenapa ada koleris yang tidak sepenuhnya koleris dan even pake argumen bahwa dominan dia koleris dengan persentase tempramen sisanya. Secara komprehensif gak memenuhi standard sebagai assesment yang memadai.
tapi ya gak bisa disalahkan karena 4 temprament berasal dari akar filosofi yg metafisik ketimbang psikologi.
jadinya sama dengan zodiak, misal sagittarius punya sifat petualang, explorer, jujur dsb.
while saat ketemu sagittarius yg gak begitu, jawaban permisif hadir...
"oh sagittariusnya mungkin tanggal lahirnya november deket ke scorpio jadi nganu!",
"oh karena deket capricorn jadi nganu!".
while argument itu akan dilakukan juga pada 4 temprament...
"oh ya karena dia Koleris yang cuman 40% dengan Sanguinis yg 30% bla bla bla"
yang sebenarnya gak salah2 amat tapi cuman berakhir asumsi, hipotesi atau bahkan prediksi yang gak bisa dianggap sebagai jawaban konkrit.
tapi pada kasus zodiak ada natal chart yg bisa memperdetail kenapa ada sagittarius yg gak se adventurer itu, bisa dilihat dari mars sign nya yg ternyata di sign element air, makanya dia lebih woles, lanjut ke moon, juiter, venus, ascendant signya.
walau itu juga gak berdasar sama scientific dan empirical based.
nah di 4 temprament gak ada yg memperkuat kek itu.
ya sebenarnya jadi ada sih, ya karena David Keirsey ngegabungin konsep 4 tempraments untuk, (seperti yg kamu bilang) memayungi 16 type yg ada agar bisa kebayang visi setiap type bagaimana ujungnya walau berbeda beda, yaa input deduktifnya lah.
klo mbti/ yg saya paparkan? ya ada typologynya (Se,Si,Ne,Ni,Te,Ti,Fe,Fi), ada pemetaan typologis sesuai type berikut dinamikanya.
MBTI/Jungian Typo ini untuk dibilang situational dan temporal itu kurang tepat, situasional iya karena ada ekspresi yg berbeda tergantung situasi, tapi ekspresi itu benang merahnya hadir dr blueprint susunan dominasi kognitifnya yg sudah dibagi ke 16 karakter (yg dimana tiap karakter jg memiliki bentuk spesifiknya masing2), kalau temporal kurang tepat krn ini sifatnya radikal, dan membaca taxonomy cara berpikir/kognisi manusia yg bisa dibuktikan secara empiris dan scientific.
thx tangapanya :)

View more

Ur nickname 😂❓Ur height❓Ur age❓Ur school/ university 🏢❓Ur best friend 👭/👬❓Ur gf/bf😜👫❓Ur dream ❓Ur fav actor ❓Ur fav singer ❓Ur fav song❓Ur fav food ❓Ur fav drink ❓r u like adventure😉❓mom or dad👩👩👧❓

askedall’s Profile PhotoAsked All
Ranja 😊
Height : 6' 3'' 🙈
Age : under 30😉
Graduate salahaddin univ - Civil dept 📚
Best friend : @araseng👍🏽
Gf : no ladies at all😩
My dream : spending rest of my life in 🇺🇸
Fav color : black 🌚
Fav singer : Enrique Iglesias 🇪🇸❤️👈🏼
Fav song : ( Sorry ) Justin Bieber 😍
Fav food : Rice & bean yummy 😋
Fav Drink : cheers 🍷
Not adventurer most times 😔
( MOM ) ❤️👈🏼 am lost with out u😭

Hidupmu perfect banget gab keluarga harmonis, pacar baik, tajir, cantik lagiii huhhh bahagia yah jadi kamu

There's no strong person with an easy past hehe.
Urusan keluarga? Hmm berhubung saya anak, ya dibawa enjoy aja, didikan orangtua gue bisa dibilang keras sekaligus manja, terus uda kebiasaan kalo ada something, kita tuh tau, jadi ditutupin, which is, seandainya ada misunderstanding, gue tau dan berhak tau. Dan itu bener-bener bikin pribadi gua tahan banting sih.
Tajir? Bokap nyokap berkecukupan, kadang lebih kadang kaga, kesannya gue sering jalan-jalan, belanja, terus kaya lancar ae duit jadi kaya gua tuh kaya. Bokap selalu bilang kalo selama kita suka dan bisa rawat tuh barang gapapa dibeli, jadi orang jangan pelit, harta ga dibawa mati, mending sederhana tapi nikmatin idup daripada kaya tapi pelit kaya budak uang. Urusan belanja, gua suka kok beli ada brand, apalagi discount, midnight sale adventurer banget gua huahaha. Uang jajan gua seminggu 100ribu kok, bawa bekel, tiap gua jalan sama cowo gua pasti nabung atau ga bantu kantin nyokap biar dapet persenan hehehe.
Urusan cantik apa kaga opini sendiri, tapi kata temen deket gua, gua itu summer finn, average girl tapi so something. Bener sih, gua anaknya suka aneh soalnya
Pacar baik? Semua orang pasti bakal dapet pacar yang baik kok, asal kita juga tulus baik sama orang itu, dan hubungan sama orang itu tulus, ga actually pdkt demi status pacaran.
Pacar tajir?
Kita berdua sebelum jalan rencanain mau kemana dan makan apa dari jauh-jauh hari, biar bisa nabung. Prinsip gua kalo pacaran sama gua, gamau namanya pacar ngerengek minta duit buat jalan sama gua. Cowo gua secara finansial masuk golongan berkecukupan, but stil, sampe hari ini gue jalan sama dia tuh jalan kaki, angkot, balapan ojek, etc. gua prefer jalan kaki dipayungin dan di protect dia pas ujan jalan kaki daripada naek mobil. Dan terakhir gua dijemput di stasiun uda lari seneng banget bisa jenguk dia di depok, terus pas mau pulang kita perpisahan di stasiun pas kereta dateng, dan itu...lebih ngena di hati daripada sok mobil.
Bisa diajak hedon biasa diajak susah, sam!
Overall, gua bener-bener grateful, blessed, cukup happy dengan keadaan gua yang ga perfect, tapi layak buat dibawa enjoy :) Tuhan Yesus adil bos. Azeg... sabar ae ok?

View more

+ I LOVE THE FACT THAT YOU MAKE YOUR CHARACTERS SO DIVERSE. + Elvis loves tea. Max loves tea. Hence Elvis loves Max and Max loves Elvis. See what I did there? + Oohh. ISFP; The Adventurer *_* + I'M SO EXCITED

Your excitement is just so cute I hope I don’t dissapoint!
Also, Elvis is just the cutest lil’ thing I’m not surprised you like him haha. And I’m sure Evlis likes you too :)
Although, Aurora and Elvis (I need a ship name) is the ship and no one shall sink my ship *cackles*
(Sawyer agrees with me.)
I LOVE THE FACT THAT YOU MAKE YOUR CHARACTERS SO DIVERSE 
 Elvis loves tea Max

Tu as le choix entre 6 pilules qui vont permettre de changer ta vie : http://image.noelshack.com/fichiers/2015/38/1442753136-1436195422326-copie.png Tu choisis laquelle ?

- La Emperor est tentante. En gros c'est l'assurance d'avoir l'obéissance des gens et donc tout ce que tu veux. Malheureusement le fait que ce soit dans un monde type médiéval me freine beaucoup trop.
- La Adventurer est cool. J'ai toujours rêvé de vivre dans un de ces mondes. Malgré tout elle manque un peu d'avantages à mon goût par rapport aux autres.
- La Superpower est très bof. Avoir un super-pouvoir serait cool, mais je sais pas de la manière dont s'est présenté c'est pas du tout attirant.
- La Women est tentante, mais beaucoup trop hasardeuse. Je pourrais aussi bien tomber sur une tribu de femmes qui me vénèrerait que sur une tribu qui me chasserait et me tuerait.
- La Traveler a l'air géniale. Pouvoir découvrir toutes ces choses ... Ce serait super putain de cool. C'est celle que je choisirais à coup sûr si au final tu pouvais choisir de t'établir définitivement dans un monde.
- La Peace est classique, mais néanmoins très tentante. En gros c'est l'assurance d'une vie normale, mais parfaite.
J'dois dire que les deux qui me tentent le plus sont la Traveler et la Peace.
Mais au final je vais choisir la Peace. Parce que avec la Traveler, tous les gens que tu rencontrerais dans les différentes mondes, tu serais obligé de les quitter à un moment, ça implique une extrême solitude. Alors que la Peace elle, elle fait pas rêver, mais elle est carrément sans risques. Et pour moi ça implique le fait de devenir YouTuber et de réaliser tous mes rêves ...

View more

Kak kan bapaknya travel agent tapi instagramnya ga ada foto tour2 gitu ya , sayang dong ya klau kaka ga pernh travelling .

mau traveler kan gak harus keluar kota , kita bisa coba yg kecilnya dulu contoh adventurer dikota tempat tinggal kita sendiri , sayangnyaaa saya emang belum pernah ada waktu luang buat begituan

Home sick much? :p Im guessing you are not much of an adventurer :p all the adventure you want/can-handle is in the books (if you are a reader) :p

I'm veryy adventurous but I'd rather stay at home than go to university :3
Liked by: Tanveer Singh

adventurer or stay home book worm, glasses or no glasses, coloured contacts or natural, mature or immature, hot or cute, accent or no accent, pink or black

A lover of books as well as adventures. Glasses work for people who can pull them off. They seem like a nuisance to me. They fall off easily. They also get in the way sometimes. Not really a fan. Natural eyes are lovely. Yet here I am, seeing this screen through my colored contacts. Absolutely mature. A nice blend of hot and cute. In all honesty, I'm not one to always be able to keep up with hot. I used to be able to, but I'm not capable anymore. Accents are lovely. Pink and black used to be my favorite color combination, pinks been my favorite color in the past, however black compliments everything. And I don't know what pink and black are the colors of or what I'm really choosing between
Liked by: ☠Grell☠ Rosemary

Hey Nobbel. With 6.2 behind us, what do you think will happen to The General, aka the Player? Blizzard took a lot of time to build us up into becoming something more than the Nameless Adventurer for the story, and it seems like a loose end to not even reference our achievement throughout this war.

MuroKhan
I fear we'll just be pushed down to the rank of nobody and have to prove our worth by killing 20 rats, but time will tell!

Language: English