#koreanpop

2.21 K people

2 posts

Posts:

duhet ti shofesh jan shum gallat,i preferumi im esht ryan higa <3 edhe victor kim ose kevjumba <3 njs kpop e diiiii koreanpop <3 sh nicee mplqejn

per ryan higa kam degjuar, kam par disa video n'youtube dhe disa foto <3 aigoo :') kush esht your favourite k-band? nqs nuk i njef me emra, s'ka gje me sill foto nqs mundesh :) <3

Language: English