#trebinje

2 people

2 posts

Posts:

Znate li slucajno da li se nove epizode mogu naci na yt? ❤️

❤️Stefan Kalajdzic fan ask❤️
-Ja koliko sam gledala neke mogu ali ti pogledaj da li ima i na www.prva.rs ako nema na youtube -u <333
-Evo sada nekoliko faktova o Faruku Fazlinoviću tojes o Senadu Bašiću<33
-Senad Bašić (Trebinje, 26. avgust 1962.) je bosanskohercegovački glumac.
Filmografija glumca Senada Bašića
God. Naziv Uloga
1985 Audicija Marko Kraljević (Majko Kjajević)
1985 I to će proći Filip
1988 Azra Zijo
1989 Hajde da se volimo 2 Vatrogasac
1990 Belle epoque Bogdan Žerajić
1991 Praznik u Sarajevu Detektiv
1997 Savršen krug Stražar
1997 Dobro došli u Sarajevo Švercer
2003 Ljeto u zlatnoj dolini Ispijeni
2003 Gori vatra Velija
2003 Jours tranquilles à Sarajevo Bato
2006 Nafaka
2006 Warchild Samir
2007 Teško je biti fin Bato
2007 Estrellita Izet
2007 Armin Komšija
2007 Kod amidže Idriza Fuke
2007- Lud, zbunjen, normalan Faruk Fazlinović
2008 Turneja General
Senad Bašić, iskusni glumac i profesor na sarajevskoj Akademiji scenskih umetnosti, kome je ovo prva uloga na televiziji. Iako je na sceni skoro pola života, još od čuvene “Audicije”, kojoj se sredinom osamdesetih smejala cela Jugoslavija, odnos kakav ima sa kolegama iz popularne serije nikad ranije nije doživeo. Teško je odgovoriti ko je danas lud i zbunjen, a ko normalan, i možda se upravo u potrazi za tim odgovorima krije i tajna velikog uspeha koji je postigao šou iz susedne države. Ali, ima tu još nečega, kaže Senad.
– Rad, sreća, talenat, publika, intuicija. Sve se poklopilo u pravo vreme i na pravom mestu. I da, svi smo popili čarobni napitak “bosnaliks”, kao Obeliks i Asteriks. Šalim se malo. Nekad stvari naprosto krenu ni iz čega i postanu nešto. Ne može se to racionalno objasniti. Jednostavno se dogodi. Rad je, zapravo, bilo jedino što smo mogli da kontrolišemo, a tu smo opet imali sreću da se okupila grupa vrlo marljivih ljudi, koja je imala, i sada ima, dobru volju i mnogo ljubavi za svoj posao. Sve ostalo je teklo svojim tokom – objašnjava sarajevski glumac, zvezda najgledanije serije na televiziji “B92
-A ako vas još nešto zanima o njemu slobodno me pitaje <33
molly

View more

Language: English