How many games do you have on your phone?

3

ayo tan meet up dimana? lulu fikriah

Rumah w yuk ah

Tania follback ๐Ÿ˜‰ sherlinaa

followed sher

What motivates you?

Would you rather have white hair or no hair?

white hair

Where will you go on your next trip?

Makkah. amin

What's your favourite chocolate bar?

kit kat ofc

What are you waiting for?

Love me like you do, lo lo love me like you do?

If you were a bird, where would you fly?

fly to your heart ajaa deh

What is a skill youโ€™d like to learn and why?

hhmmm main alat musik Kali ya soalnya keluarga emang Pada bisa

desc gua tan lulu fikriah

lulu anak fatkar, alig yg rempong kalo main di ganggu Sama suara telfon Dari emaknya hadeh kangen lu!! kmrn lu Ga ikut sih, meet up yukk ahh

thoughts on Triana Ariska

triana yg suka bikin baper tapi asik kalo ketemu pasti debat tapi ketawa...

follback kak Sekar

followed sekar

iraha weh atuh lu ngmbl ijazah kapan Triana Ariska

udahhahahaha

love you, just love you :)

๐Ÿ’›๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐Ÿ’š

What movie can you watch over and over again?

sci-fi, adventure & comedy

Pesan buat Triana Ariska

tetap jadi triana yg asik, seru, gila, dewasa hahaha๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜๐Ÿ˜›

ship me with Anisa Febiyanti

hhmm Sama doinya aja dehhh, soalnya kita Ga terlalu dekett hehehe

Nanaonan aing ask iraha dians iraha ni sebal Triana Ariska

aing baru buka ask.fm, main kapaan nih? wacana hungkul:(

Hey, how are you? What's your favorite song? And your favorite TV series? Greetings from Argentina! Ask me something, if you want:

hey, Thanks for asking!!
I'm fine, hbu? I have so many favs song in my phone๐Ÿ˜๐Ÿ˜ my favorite is glee, teen wolf, I didn't do it, girl meets world and descendants, hbu?

If you were stuck on an island and only could have one person with you, who would you choose? Why?

Thomas from maze runner...

follback qaqa Alifaini Divanadrata

sudah dedek

describe Triana Ariska

Trianaaa long time no see yaaa haha, sorry baru buka askfm jadi triana itu baik, asik bangeett gilaa kalo udah kenal mah, termasuk barden btches haha udah ah

follback tan๐Ÿ˜Š nikenferrani

udah ken

pada mudik engga?kalo iya kemana?

mudik, bandung - kuningan

Loadingโ€ฆ

Ask @taniaaputri:

About Tania Putri:

Instagram: hotdamnitstaniall

Indonesia

http://girlmeetsworldxx.tumblr.com

More