Palkå K.
Latest answers

instagram lo apa palk

lxambxe txurxah

View more

Http://16personalities.com pls take the quiz if you want to know your true personality and share the result with us (: have a good life!

Samaan kayak Mark Twain

View more

kak palka, diriku kangen upload2an di soundcloud mu:(

lagi mager mixing, jadi uploadnya youtube dengan kualitas webcam yang sudah mulai dapat peringkat kuno. Iseng aja, biasa udah mentok nugas https://www.youtube.com/watch?v=1qXbOrsXYKM

View more

Hi, I'm wondering whether anybody has ever been through this phase of being too comfortable alone? because you've been single for too long and someone's presence in your life ends up annoying you cause it feels like they're intruding your space and life?

It's called in major need of some privacy, darling. Whether you're single or not, you need that.

View more

Sharing dong, what did u guys do to reduce ur stress? Kalo gue cenderung treats myself sama jajanan junky yg ngabisin duit bgt

Saya sih belakangan ini gambar titik-titik. Iseng-iseng pointilisme gitu. Belum bagus, biasa banget, tapi enak sih lumayan nenangin pikiran. Kalo mau instan istighfar aja aku mah #EdisiReliji

View more

Pale skin or tanned skin?

I'd take both

View more

kenapa banyak yang nggak interested sama Porco Rosso? apakah karna pemeran utamanya babi?:(

nessie

Kalo dibilang gak interested ya mungkin gak bener juga sih. Itu kan bukan masalah tertarik atau nggak, itu penilaian dari berbagai aspek menurut orang-orang ajaa~ btw dia manusia tapi jadi babi, di simbolin jadi babi. Ada makna yang ngeri sih disitu #nimbrung

View more

Now askfm is not like it was before, new people are here and answering weird shit and getting likes. Where are our users at? Only few users are left who post really funny and sarcasticanswers. Me missing old askfm like it was 2-5 years before. Dont you guys feel the same?

Sok sedih lu.

No, I don't feel the same. There's so much more than this askfm thing out there. This is not where I fully live my life in. No need to be so sad or to be drowned too deep in so called nostalgic moments. This place is nothing for us to think about so much. There are bigger and way more crucial things out there to think about, and all you're worrying about right now is how you miss askfm years ago, and people with funny and sarcastic answers? Come on, man.

View more

pilkada besok milih siapa? boleh tau alesannya kenapa?

Inga-inga! LUBeR!
Langsung
Umum
Bebas
Rahasia

ssshhhh

View more

if you were to be put in an abusive family, would you rather be verbally abused or physically abused? Why?

Noh.
nononononononno.
No.
No.
nononononono.

View more

Lagi nggak pingin jalan ke mana gitu?

pengen sih ke Mongolia

View more

gw suka gak ngerti knp lu sering ilang dari dunia sosmed, i mean where have you been and what are you up to?

living my life, working 3 jobs, been using my free time for sleeping or eating or reading. Mulai jadi tipe yang gabisa gabut dikit, capek tapi seneng, lebih bersyukur sama banyak hal se simple bisa tidur enak, rokok masih enak di mulut, seger-seger abis mandi, sampe nikmatnya kalo buang air kecil maupun besar lancar jaya.

View more

pgn ga nonton musical theatre di new york atau london?

Di mana aja mau kok. Di Jakarta juga saya seneng nontonnya. Deket.

View more

musical theatre yg paling bgs yg pernah lo tonton apaan palk?

nonton langsung apa dari layar kaca nih? wkwkwk

View more

How do i pronounce sondre lerche

sont-dre lerke~

View more

is it true that there's no coming back from being verbally abused? atau malah physically abused yg lebih parah pengaruh jangka panjangnya?

Tergantung kualitas masing-masing pribadinya

View more

Ka palka, kangen:(

I just got eggfaced

View more

3 hal yg gk harus kamu bagi dengan orang lain

Deodorant. roll on.
very very personal info.
dan

tempat duduk di kursi kereta commuter line #edisiBapakBapakdanMasMasPuraPuraTidur

View more

do you have any recommended blogger? please? thank you and have a great night! :)

Noel Vera: critic after dark

View more

bener2 penasaran sama film yg lo buat, ada rencana buat upload ke youtube gak siy?

nope. not yet. banyak pertimbangan

View more

Do you “steal” food from refrigerator in late evenings and nights?

I am the one who stores food in late evenings, planning to eat it the next morning, but usually end up forgetting about it till the next month.
Storing them just to throw them away later :'(

View more

here it is, my first poll, to those of you who have watched most of Studio Ghibli's prod Porco Rosso Vs. Princess Mononoke

vs

Bakwan / pisang goreng?

Bakwan. Because bakwan choo chree fore faive sikss seben aight! BAKwan choo chree fore ffffaive sikss seben aight.

View more

Apakah kamu rela pindah agama demi pacar yang kamu sayang?

Topik pacar dan agama 11/12 gitu ya rumitnya sama topik agama dan politik.

View more

hi apa kabar?

Kabar baik. Tiba-tiba semangat yang sempat hilang balik lagi. Entah ide darimana, sekarang pengen belajar main woodwind & brass instruments, belajar piano lagi, menyelesaikan cerpen-cerpen yang belum selesai...
Suddenly, everything just came back at me, rushed into my head, bombarding my mind like the haunt of a dangerously addictive blue melody from a long lost self.

View more

Loading…

Ask @thesalahgaul:

About Palkå K.:

Kalau ada notif ulang tahun saya di ask fm, jangan percaya. Itu bukan tanggal lahir saya. Melainkan tanggal lahir akun saya. Hehehehehe.

Indonesia