Syazwani Zunidan
Latest answers

Assalamualaikum, boleh minta satu quote? #randomquestion

@pendakwat

Waalaikumussalam .
" Setiap perkara ada hikmahnya . Bersangka baik kepada Allah kerana Allah akan memberi yang terbaik untuk hambaNya "

View more

wuuu, kak wani dah ada ask. yeay 🙌🙌🙌 - ☁

: Hahaha , dah lama ada . Cumanya tak berapa aktif ^^

View more

Pada skala 1-5, setakat manakah kamu takutkan kegelapan?

Mungkin 2

View more

Adakah kamu boleh menerima perubahan atau menjauhinya?

: Boleh menerima perubahan dan belajar dari perubahan tersebut sekiranya perubahan yang baik . Sekiranya tidak , aku pilih untuk menjauh .

View more

Hii kak wanie!

Inche' Baik ♥

: Hai *sambillambai:D*

View more

assalamualaikum kak syazwani heybat

@pendakwat

Waalaikumussalam adni ^^

View more

Adakah kamu senyum pada orang yang tidak dikenali? Mengapa begitu dan mengapa tidak?

: Mungkin ye , sebb orang tu senyum pada kita dulu dan ia satu sedekah
Mungkin tak , sebab muka dia nampak macam orang friendly .

View more

Hari ini Hari Bersyukur! Apakah sesuatu yang kamu berasa bersyukur?

: Masih bernyawa .

View more

Apakah satu perkara yang kebanyakan orang tidak tahu tentang kamu?

: Dioarang tak tahu yang saya pun tak tahu .

View more

Jika seluruh dunia sedang mendengar, apakah yang kamu akan katakan?

: Segeralah ber Taubat .

View more

Berapa kerap kamu bercakap dengan rakan-rakan yang jauh?

: Sekali seminggu cam tu .

View more

Apakah bandar paling indah yang kamu pernah lawati?

: Semua nya indahh .

View more

Siapakah ikon sukan kegemaran kamu (dahulu atau sekarang)?

: Tak ada ikon , haha

View more

Apa yang membuatkan kamu rasa lebih baik apabila mood kamu tidak bagus?

: Makan aiskrim .

View more

Apakah satu perkara yang ramai orang tidak tahu tentang kamu?

: Entahlah .

View more

Apakah pendapat kamu mengenai solekan / mekap?

: Tak minat .

View more

Berapa kali kamu menekan butang snooze sebelum kamu bangun?

: Adalah dalam satu dua kali .

View more

Apakah yang kamu lakukan jika alat kawalan jauh terlalu jauh daripada kamu?

: Minta tolong orang ambikkan .

View more

Apakah kerja paling menjijikkan yang kamu pernah lakukan?

: Korek loji masa sekolah menengah .

View more

Apakah bau yang membawa kamu kembali ke zaman kanak-kanak ?

: Entah

View more

Apakah tempat kegemaran kamu untuk bertemu rakan-rakan?

: Satu tempat rekreasi .

View more

Siapakah orang yang paling terkenal di negara kamu?

: Ramai , antaranya arwah tuan guru nik aziz .

View more

Apakah perkara terakhir yang membuatkan kamu ketawa terbahak-bahak?

: Bila dengar cerita yang someone beli seluar dekat pasaraya ku , baru pakai sehari dah terkoyak dekat lutut . 2-2 belah terkoyak .

View more

Bismillah,,,akak..ade lirik lagu no shortcut to heaven x ?thanx

: Haa , ada . Nak ke ?? Nanti akak update dekat blog (:

View more

Adakah kamu mengikut fikiran atau hati kamu?

2-2 , ada .

View more

Loading…