Ask @waweeeeee:

Desc puteri.

Baik. Soft hearted. Outgoing. Ceria. Suka gelak even not lawak mana. Almost semua benda cute n cantik to her smpai kdg2 blh effect mood dia. Suka kereta with colour gold cherry/pink. Tak pernah nmpak put give up, she continued to try harder even it was hard. Seorg adik yg sgt comel to her brother *slalu stalk tweet dgn abg dia hahhaha*. Very talented creature in making others happy. Lukisan put comel n so she is.

View more

Do you have a phobia? What is it?

Guy.

View more

What's your reaction to the words "We need to talk.."?

"First of all, I want u to know I love U. Okay, start yr words."

View more

how many years you know hazim

Belum se dekad lagi.

View more

do you hv crush on someone rn?

Hihihihi

View more

ok. wawa baik. jap sapa je yang tak baik. hahaha. ok wawa mcm matang. tapi kekdang tak matang gak. dia sopan santun tapi sebernarnya bila degn geng dia paling gelak yg meriah. pastu paling best kalau tanya pendpt. dia akan bg dgn jujur. contohnya better shawl ke scarf. hahahaah. omg kau baik doh

Yeah. Thanks shae

View more

Nak voice tapi suara tak merdu

Merdulahhhh. Hujan sanggup turun dgr nyanyian kuuuuu

View more

Goodnight wawa. Xoxo

Selamat malam sayang, selamat malam kasih.

View more

najwaaaaaa damiaaaaaaaaaaaa. kau suka mengembekkk ke mnganjing

Mengeling

View more

Describe crush kau. Weh kedekut

Mereka baik, kdg2 mcm shae dan tan, mostly cantik.

View more

kau bls la panjanv pnjgn yang alani dn pop tu. ada orang nak tahu.

Taaaaanyaaaalaaahhh Aaaaalaaaaniiiii seeeendiiiriiiii caaaakaaaappp kaaatt beeeepopppp maaaacaaaamtuuuuu

View more

kau rasa bpop degn alani tu sesuai tak

Kita doa pada Allah mintak jawapan

View more

do u like someone?

Aku suka org yg suka aku. Kau pun

View more

Describe diri kau 10 tahun akan dtng.

Mungkin aku dah smpai kubur dan masa tu. Datanglah doakan aku

View more

Kah kah kah. "shae tan " mcm setan doh. Tu mesti iffa ask

zs
Utk kau sebenarnya

View more

Susah doa ask fm yg baru ni. Gila aku payah nak tekan. Hahahahaha. Ni soalan ke ayat penyata. Hahaha. I dont care. Kau blas eh

Doa lah byk2 supaya ask.fm ni berbaik dgn tangan kau ye bukan dgn cara mcm ni

View more

Um ke um

Prefer syed atan ke shae tan?

View more

Hahahahahahhaha. Teka ini saoa

Yg suka typo tp taknak betulkan ni zahrin lah ni

View more

Hai najwa damia. Hahahahahaha

Hai. Nak ape ni awak

View more

Desc iffa one word/one sentence

Blur. Intelligent. Brave

View more

Seronok usik saya?

Hehehehe kocar marah

View more