Ask @winniewanie:

pada pandangan kau, player memang hidupnya akan jadi player ke ? manusia nie memang tak akan dapat hidayah eh.. bukan ke hidayah Allah tu untuk semua ? sometimes aku fikir manusia hanya tahu berkata tapi tak berfikir nampak bangangnya tu

Em ntahlah tkthu nk ckp mcm mne tp bg aku bila seseorg tu dah makin matang, dia tahu apa yg perlu apa yg tak perlu. So mybe akan smpai stu thp tu that player akan jd matang to stop playing with other's feelings kot😁

View more

wanie!!!!! mat yaye tok kau....boom baam boom baam bunyi mercun... maaf zahir batin naaa~ maapkan daku klu aq penah tackle kau teruk2 spanjang aq knal kau + time buat kje kt makmal dn lain2...hohohoho~ apsal aq ngaku byk sgt nihhhh?? hahhaha

محمد حازق بن قمرالدين
Haha haii haziqq!! Lol kau ade try tackle aku ke 😆 kk kita kosong kosong kayy! Aku pun minta maaf salah silap sepanjanv perkenalan kita huhu slmt hari raya!🎉🎊

View more

Next