Inawaz Haqita ^^
Latest answers

pada pandangan kau, player memang hidupnya akan jadi player ke ? manusia nie memang tak akan dapat hidayah eh.. bukan ke hidayah Allah tu untuk semua ? sometimes aku fikir manusia hanya tahu berkata tapi tak berfikir nampak bangangnya tu

Em ntahlah tkthu nk ckp mcm mne tp bg aku bila seseorg tu dah makin matang, dia tahu apa yg perlu apa yg tak perlu. So mybe akan smpai stu thp tu that player akan jd matang to stop playing with other's feelings kot😁

View more

hahahaha,, nie klu bukan raya mau ditumbukinnya saya...huhu

Ω…Ψ­Ω…Ψ― Ψ­Ψ§Ψ²Ω‚ Ψ¨Ω† Ω‚Ω…Ψ±Ψ§Ω„Ψ―ΩŠΩ†

Hahah dok eh 😌 aku baikk

View more

Dok2,, bkn tackle tuh... it's mean mengasari,, hehhehee~ klu tackle tu mne penah... kot lah~ bhahhaha

Ω…Ψ­Ω…Ψ― Ψ­Ψ§Ψ²Ω‚ Ψ¨Ω† Ω‚Ω…Ψ±Ψ§Ω„Ψ―ΩŠΩ†

Hahahahaha lol seb baik raya weh πŸ˜‚πŸ˜‚ orait broo tkde aa lek lek πŸ‘

View more

Pna ske dak lki smbest ta ? Klu pna spe n kls mne

Hahaha utk adore tu opkos la adaaaa

Eish tkkan ah nak gtau segan ah

View more

wanie!!!!! mat yaye tok kau....boom baam boom baam bunyi mercun... maaf zahir batin naaa~ maapkan daku klu aq penah tackle kau teruk2 spanjang aq knal kau + time buat kje kt makmal dn lain2...hohohoho~ apsal aq ngaku byk sgt nihhhh?? hahhaha

Ω…Ψ­Ω…Ψ― Ψ­Ψ§Ψ²Ω‚ Ψ¨Ω† Ω‚Ω…Ψ±Ψ§Ω„Ψ―ΩŠΩ†

Haha haii haziqq!! Lol kau ade try tackle aku ke πŸ˜† kk kita kosong kosong kayy! Aku pun minta maaf salah silap sepanjanv perkenalan kita huhu slmt hari raya!πŸŽ‰πŸŽŠ

View more

kau rase ragbi tu kasar tak?

Sedangkan bola jaring pun aku rasa kasar apa lagi ragbi 😌

Haha kaitan

View more

wuuu ada peminat

Siapaa πŸ˜‘ takde k takde

View more

Huyooo ramai secret admire die skrang ni

Haha takde pun kot?!

View more

Good lucccck juga akak. I love you πŸ’‹

Love you tooo adik manisss πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜˜πŸ’‹πŸ’•πŸ’•

View more

Dapat Uia, ilmu wahyu. Tapi tolak. Kita kat dq. Amik diploma. Akak tgh nak jejak degree eh?

Wahhh dq 😱😊😊😊😊 thniahhh izzatiii πŸ’•πŸ’• haah tgh tggu panggilan degree. Awak blja leklokkkk πŸ’ͺ

View more

HAPPY BIRTHDAY KAK BAM πŸ’‹πŸ’ž LONG TIME NO CHITCHAT UHUHU

Izzatiiiiiiiii thnkyouuuu πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ’•πŸ’• huhu tulaaaa long time no chitchat we both busy. Upu dpt mana

View more

Sebab saya ingat ingat lupa hehehe

Ahaha tkpe takyah igt pun tkpe lek ah

View more

Birthday awak 22 may ke?

Ye kenapa

View more

Are you a morning person?

Tbh, no. but im tryin to be 😁

View more

Did you ever fall asleep in school?

Lol alot

View more

What are you looking for?

You? 😏

View more

Dapat iv usm ? Kos ape ?

Tak πŸ˜”πŸ˜” huhu

View more

Mind asking, apply apa kat usm?

Haha tu lah masalahnya sekarang, tak ingat apply apa πŸ˜†

Ketas yg print tu kat rumah

View more

Ceq pon bosan duduk rumah la ni. Kalau hang nak keluaq habaq mai la dkt jirang hang. Insyallah kami tolong naa

Haha tolong pa? Tolong teman eh 😁

View more

Ajak lah jiran pergi foodfest tu, dah tak ajak mana dia nak bawa hahahahaha😌

Ehh? Haha baiknya jiran saya niii 😭

View more

__ Mei 1997 Haaa, kalau isi kang nnti semorg tau plak

Haha fine 😌

View more

Kenapa time spm tukar dorm from A21 to A22 ?

A21 utk dak form4.

A22 dak form5

View more

Haii, kenal Tofham Ramma kan?

Takk?

View more

Tau je ur birthday bilaaa

Bilaa? 😏

View more

When is your birthday?

wont tell 😌

View more

Loading…

Ask @winniewanie:

About Inawaz Haqita ^^:

be simple. be happy (: I'm wanie. hello ^^