Kak wanaaaa 😭 dah lama gila tinggal blog, nak start blogging balik tapi taktau nak start dari mana. Nak tulis apa idea pun langsung taknak timbul otteokhae? Help me juseyo 🙇

Same bro same. hahahahaha. Buat lah post yang senang macam personal post sebagai pembuka kata. Lepas tu start blogwalking, and comment dekat blog-blog dorang untuk engagement. Lepas tu, bila dah blogwalking baru lah dapat gambaran or idea post macam mana yang kita nak post. Hehe :) Kalau buntu jugak kan, boleh google "blog post ideas" banyak blogger listkan idea idea post untuk kita tulis. Goodluck! ahaha

View more