buat tutorial buat theme sendiri boleh? macam blog wana punye tp utk blosgpot :'(

Actually nak buat tutorial macam tu memang susah, sebab buat template sendiri selalunya orang yang style kan macam mana dia nak semua tu kan. Tapi kat sini ada tutorial macam mana nak buat blogger template from scratch - saya memang guna tutrial ni). Dia betul-betul ajar buat template kosong dan kita lah yang tambah style semua. Goodluck! https://articlesteller.com/build-your-own-blogger-template-from-scratch/

View more