hi awak. kita ada guna blogskin awak (Kio) and skrg ni dalam process meng-edit. terima kasih tau. tapi knp bila saya view guna handphone, tak jadi. dia jadi mcm template asal. & bila saya view guna laptop lagi satu pulak, background tak keluar. all white and code background je. macam mana eh

Emila Syaffiqah
kalau nak template responsive (mobile-friendly), mula-mula kena gi Blogger > Theme > Tekan upgrade theme.Nanti awak akan balik ke Template Designer, tapi jangan risau takde masalah.
Lepas tu awak tengok Mobile, tekan gear setting kat bawah mobile tempate tu, pilih " No. Show desktop theme on mobile devices." :)
Yang pasal view guna laptop lagi satu tu saya tak pasti, awak kena bagi saya link blog awak :)

View more