Ask @wnsby:

wana, do you use the adSense blogger tu tak? i dah lama gila tak buka blogger and they recommend it to me hahaha so how eh

I tak guna sebab blog I tak diapprove pun XD Try lah apply kalau lepas guna jela tak rugi. Cuma kalau dah guna adsense nanti nuffnang akan rasa kita tak loyal and tak dapat status glitterati nuffnang XD

View more

hai kak wana. someone has changed my gmail password so thats mean i cant access my account. She or he has chaged also my blog theme. huhu how dare. last night baru je saya edit. sampai hati dia buat macam tu. Takkan saya kena buat blog baru. saya sayang blog tu sangat sangat...

Hi sorry dah lama tak buka ask.fm. Apa khabar sekarang? Dah dapat balik blog? Sebab pendapat saya once dia dah tukar password dah tak dapat dah. Tapi kalau account kita dah banyak ciri keselamatan macam no.telefon or primary email, kita boleh tekan forgot password and recover balik through email & no telefon tu.

View more

your personality?

Ni tak sure betul ke describe personality hahaha. Bukan seorang pendiam. Tapi prefer tak berborak pagi2 sebab sakit tekak. Selalu dengan boyfriend je sebab sama kelas - trust me sama kelas je buat bff sentiasa sama2. Kalau lain course or kelas memang clash betul timing. Selalu duduk depan sekali dalam kelas, alasan sebab rabun tapi sebenarnya kalau duduk depan akan lebih ikut flow lecturer. Clingy, very clingy. Idk where ever i go mesti ada sorang yang akan panggil i comel??? Lol and i like shinchan so much. I am a girl with many hobbies semua benda nak suka semua benda nak buat tapi at the end aktiviti paling best adalah tidur. Tak suka exercise tapi hari2 complain "'maigod aku lepas makan je terus nak tidur dah kena exercise ni sebab badan lemah sgt" tapi still tak buat pun. Dah nak dekat setahun tak shopping baju percaya tak? Yes betul i tak minat shopping baju ke seluar ke whatever smpai orang marah sebab seluar dah lusuh gila. Duit banyak habis dekat makan dan minyak dan benda2 tak penting. Nyesal. Heavy internet user. I watch the show 2 days and 1 night every week. I rimas kalau nak buat kerja tapi bilik belum kemas, so selagi tak kemas tak buat kerja. Tapi once dah tak sempat kemas, memang sepah gila berhari2 sampai semua settle. Teknik menghafal yang digunakan adalah dgn menulis semula. Suka minum air kosong buat masa sekarang. Makan dua kali sehari banyak pulak tu each portion. Pastu insecure pasal double chin teruk tapi tak cover pun. Selalu maki kat twitter tapi lepas tu menyesal sebab dah tunjuk diri tak reti kawal marah. Sangat suka coding and blogging tapi tak pentingkan benda2 ni. Suka berjaga malam acah mcm banyak kerja tapi last2 lambat juga buat. Dah cite belum i pakai baju sama je every week? 😂😂😂 minat study pasal gadget - kawan borak pasal gadget hafiz zulkafly, so tak buta sangat la pasal phone2 ni. Sebab tu bila terpaksa beli phone specs rendah sebab tak mampu rasa nk nangis. Hahahaha. Idk nak letak apa as my personality, tak boleh describe sendiri.

View more

Next