Ask @xfykhw:

fire
Latest answers

Do you prefer very spicy or non-spicy food?

Non spicy ! Food is something to enjoy.... not bring you to hell

View more

@theyloveearii asks, "Have you ever eaten glue or a crayon or anything strange?”

nails

View more

@carlyincontro asks, "Would you rather sneeze glitter or cough confetti?”

COUGH OF PERIWINKLE CONFETTI !!!

CONGRATS F(X) UNNIDEUL FOR YOUR FIRST DAY OF #DIMENSION4 #Dimension4inSeoulDay1

View more

@parenttrapfan asks, "What is your favorite way to make an egg?”

like uri pap made it, 1/2 fried 💞

View more

Do you prefer to travel by train, bus, plane or ship?

train.
If I got to see Yudai Chiba travel with me everyday.

View more

@markaaay asks, "What's your favorite food?”

salmon
salmon
salmon
s.a.l.m.o.n
as long as it's not baked or fried salmon.
salmon

View more

perbedaan apa yg bakal kamu rasain di malam tahun baru ntar?

udah telat, tapi pas tahun baru kemarin yang gue rasain :

OMG ACARA GUE BENTAR LAGI , WAT SYUD I DO

View more

udah coba test ini http://www.16personalities.com/free-personality-test ? PAP Hasilnya dong :)

too lazy for answering those bunch of questions, and how could you define one's personality....

View more

Aisle, middle, or window seat?

Window, I'm a loner.

View more

If you can choose to be Disney's princess, which one would you choose?😊

Utari Krisnamurthi

Jasmine, just because she has a tanned skin

View more

If Jurassic Park were real, would you go there?

ABSOLUTELY YES... TYRANOSAURUSEU https://www.youtube.com/watch?v=CbKJq7REzcg

View more

What chocolate is your favorite? 

Joseph Schooling's Chocolate Abs

View more

post a picture that describe your Sunday!

YESSSAA Sea Games !!! Thanks tvri for fulfilling my needs

View more

What is your favorite way of wasting time?

Dancing!

View more

Ciri khas >>>

Nur Azizah A

Bibir merah hijab gaul 💋💋💋💋

View more

What have you been thinking about lately?

Hoes over bros.
I'm not that ppl who stupid with this.

View more

Hugs or Kisses?

Hugs

View more

Pendapatmu tentang cewek mandiri?

Boleh cewek mandiri, gue pun pengen jadi cewe mandiri, tapi takutnya kalo kebiasaan mandiri ketika lu butuh orang lain tanpa lo kasih tau orang lain, orang ga akan peka dan tau kalo lo butuh seseorang, karena udah biasa ngeliat lo mandiri. nanti jadi balik lagi ke diri sendiri berasa ga ada yang peduli sama lo.

View more

Pap followers ny dong kk :))

Nggo opo ? Aku kan bukan naq gaul asefem

View more

What do you think of a man that treats his girlfriend as if she's just a freaking shit?

COW-ard
🐄🐄🐄🐄

View more

Let say, lo suka sama orang. Lo sesayang itu sama dia, tapi gak kebayang sekali kalo lo udah jadian sama dia bakalan kayak gimana. Menurut lo, itu artinya apa?

Artinya?
Artiin ke bahasa apa ? Sunda ? Inggris? Belanda? Korea? Ibrani? Urdu? Apa bahasa kalbu?

Wq. Cobalah jalan ama dia.
Kalo ga kebayang lebih seru kan? Lo ga expect apa apa,
daripada gue ngebayangin jalan sama Ni orang tapi belum belum kesampean 😌😌

View more

kak mau curhat. jadi aku sobatan sama cowo dari sma. terus sekarang kuliah beda kota. aku sayang bgt sama sobatku ini dan pengen bisa jadi lebih dari sekedar sobat. aku harus gimana ya kak? aku takut kalo jujur nanti kehilangan sobatku juga.

Gak bisa ngasih saran ah, cuma bisa bilang kalo mau dapetin sesuatu yaaa harus berani juga untuk semua ngehadapin konsekuensinya.

View more

i miss you

Mizz u 2, lusie juice bisa kali

View more

Pap something that makes you smile this week :)

Utari Krisnamurthi

Senyum ajalah 😌

View more

Post a picture of the magnets on your fridge!

Kata Ibu, "Gapapa ibu jaga rumah, tapi jangan lupa oleh oleh tempelan kulkas dari setiap tempat yang kalian kunjungi" 😢👸💓💞💕

View more

Loading…

About fire:

future legal drug dealer

Baflo>>Grunn>>DPK>>BGR>>ICN(?)